Norstedts Bokslut – alltid uppskattat!

Rationellt och effektivt bokslutsarbete med professionella årsredovisningar enligt både K2- och K3-regelverken, analys och budget. Ett tillförlitligt program som på ett överskådligt och smidigt sätt förenklar din vardag.

Norstedts Bokslut är ett av Sveriges mest rosade bokslutsprogram sedan många år tillbaka. Det är omtyckt och lättanvänt.

Välj den version som passar dig bäst!

 • Norstedts Bokslut
  För dig som arbetar yrkesmässigt med redovisning och bokslut.

 • Norstedts Bokslut Proffs
  För dig som är redovisningskonsult eller revisor. Med processtöd för Reko, Analys och Engelsk årsredovisning.

 • Norstedts Bokslut Stora Proffspaketet
  Norstedts Bokslut Proffs, Anläggningsregister, Budget/Prognos och Målsimulering samt Företagsplats - Intern användning.

 • Norstedts Bokslut Lilla Företagspaketet
  För dig som vill göra professionella bokslut och årsredovisningar för ditt eget företag. Med Anläggningsregister. Upp till fem företag.

 • Norstedts Bokslut Stora Företagspaketet
  För dig som vill göra professionella bokslut och årsredovisningar för ditt eget företag. Med Anläggningsregister, Engelsk årsredovisning, Analys, Budget/Prognos och Målsimulering. Upp till tio företag.

Tilläggsmoduler

 • Analys
  En integrerad analysmodul där alla värden och viktiga nyckeltal enkelt kan presenteras grafiskt. (Ingår i Norstedts Bokslut Proffs, Stora Proffspaketet och Stora Företagspaketet.)

 • Anläggningsregister
  Hjälper dig att enkelt och effektivt hålla reda på ett företags alla anläggningstillgångar och därigenom uppfylla lagens krav. (Ingår i Norstedts Bokslut Stora Proffspaketet och Stora Företagspaketet.)

 • Budget/Prognos och Målsimulering
  Upprätta din budget direkt i programmet, lämpligen med förra årets utfall som utgångspunkt. Du kan sedan anpassa budgeten, jämföra med föregående år, skapa en prognos eller simulera olika händelseförlopp. I tillägget Målsimulering finns mer avancerade simuleringsmöjligheter som t ex multipel målsimulering. (Ingår i Norstedts Bokslut Stora Proffspaketet.)

 • Engelsk årsredovisning
  Årsredovisningen översatt till engelska. Fastställelseintyg, revisionsberättelse, årsstämmo-/föreningsprotokoll är också översatta till engelska. (Ingår i Norstedts Bokslut Proffs, Stora Proffspaketet och Stora Företagspaketet.)

 • Företagsplats - Intern användning
  Webbaserad modul som omvandlar data från Norstedts Bokslut till lättläslig och överskådlig grafik som du kan e-posta till din kund. Det blir enkelt för kunden att följa utvecklingen för sitt företag. Du sparar tid och arbete och får dessutom en modern och intressant tjänst att erbjuda dina kunder. (Ingår i Norstedts Bokslut Stora Proffspaketet.)