Affärsjuridiska avtal

Affärsjuridiska avtal är uppbyggd på modellavtal med alternativa klausuler och formuleringar. Till dessa modellavtal finns det kopplat en rad andra ofta förekommande dokument inom området. 

Kontakta mig Se aktuella avtalsområden

Avtal med djupa kommentarer

Innehåll och struktur
Zeteos affärsjuridiska avtal är uppdelad i olika affärsjuridiska ämnesområden. Varje område innehåller ett flertal avtal och dokument, med kommentarer och författarnas egna handfasta råd och tips. Samtliga avtal finns både på svenska och engelska.

Avtal med djupa kommentarer
Kommentarerna till avtalen är både på övergripande nivå och ner till enskilda avtalsklausuler. Zeteos affärsjuridiska avtal ger exempel på, och en förståelse för, innebörden av en viss lydelse och vad som är mer fördelaktigt för en viss avtalspart.

Av experter – för experter
I Affärsjuridiska avtal har vi samlat avtal och erfarenheter från några av Sveriges främsta jurister, såväl praktiker som akademiker. Här delar de med sig av sina egna avtal ­ med omfattande kommentarer ner på klausulnivå.

Fast pris och månadsbetalning
799 kr/användare/månad.

Zeteo Affärsjuridiska avtal växer ständigt
Vi tillför löpande fler avtalsområden i Affärsjuridiska avtal. Om du saknar något, kontakta då oss på Norstedts Juridik.

"Användaren slipper göra misstagen och får hjälp och råd som är grundade i den kommersiella praktiken"

- Dan Hanqvist, Advokat

Vill du veta mer om Affärsjuridiska avtal?

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.