Investera i användarutbildning

En användarutbildning ger dig en god överblick av innehåll och funktioner i tjänsten och utbildare från Norstedts Juridik delar med sig av tips och råd för att underlätta ditt arbete. Vår målsättning är att ge dig bästa förutsättningar för en effektiv informationssökning.

Innehåll

Frukostutbildning
Denna utbildning är kostnadsfri och innefattar en 45-60 minuter lång genomgång av tjänsten. Utrustning tillhandahålls på plats och vi bjuder på frukost före utbildningen. Vänligen notera att föranmälan krävs.
 
Webbutbildning
Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill delta i utbildningen från ditt kontor eller hemifrån. Vår utbildare visar innehåll och funktioner via internet/telefon och det finns givetvis möjlighet för dig att ställa frågor. Utbildningen är kostnadsfri men ordinarie samtalstaxa kan tillkomma.

Kundanpassad utbildning
Vi besöker er gärna och håller en utbildning på plats anpassad efter just era behov och önskemål. Utbildningen kan inkludera övningsuppgifter om så önskas och den kan även genomföras via internet/telefon. Kontakta oss för mer information och prisuppgift. Notera att en kundanpassad utbildning kan ingå i ert avtal.