Bli författare hos oss

Ge ut ditt verk hos Sveriges ledande utgivare av juridisk information

Ett förlag är aldrig bättre än sina författare

I över ett sekel har vi haft förmånen att ha de ledande juridiska experterna knutna till oss som författare. Det är därför vi kunnat behålla ställningen som Sveriges ledande utgivare av juridisk information.

Våra författare

Vi samarbetar med hundratals författare. Alla med olika bakgrund, profiler och specialiteter. Gemensamt för de alla är att de tillhör de mest framgångsrika och välrenommerade inom sina områden och de brinner för att dela med sig av sina kunskaper och analyser.

Vad får dem att vilja ge ut sina böcker just hos oss?

En orsak är säkert vår historia. Generationer av svenska jurister har levt med våra böcker sedan studietiden. Sveriges Rikes Lag, naturligtvis, men också lagkommentarerna i de Gula och Blå Biblioteken och den Rödvita serien. Standardverk sedan länge. För många författare är det en speciell känsla att deras bok tar plats bland dessa tungviktare i bokhyllan. Att boken ges ut av Norstedts Juridik är också en kvalitetsgaranti för bokköparen och en form av marknadsföring i sig.


Vill du bli en av våra författare?

Har du juridiska expertkunskaper? Har du en idé till en bok eller saknar du någon bok i vårt sortiment? Då vill vi gärna att du kontaktar oss.

Hör av dig till stefan.martell@nj.se, chef produktutveckling, för att komma i kontakt med rätt person inom Norstedts Juridik.


This is a headline, you should use it with caution

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer tincidunt, mi vitae laoreet dignissim, dui nibh venenatis nibh, vel malesuada elit velit eget metus. Suspendisse pellentesque faucibus erat, ac elementum eros.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Våra medarbetare


Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet
Namet Efternamnet