Till övergripande innehåll för webbplatsen

JUNO för Offentlig förvaltning

JUNO är unikt anpassad för dig som arbetar inom offentlig förvaltning, oavsett om du arbetar som handläggare, kommunjurist, nämndsekreterare eller chef inom kommunen. Här hittar du de juridiska underlag och den myndighetsinformation som berör och reglerar exempelvis frågor kring utlämnande av allmänna handlingar, personuppgifter, förvaltningsprocess.

 

Boka visning av JUNO

Guider

I våra guider hittar du ett juridiskt informationsunderlag som hjälper dig att fatta rätt beslut i olika frågor. Inom offentlig förvaltning har vi guider inom:

Kommunala befogenheter

Kommunalrätt

Laglighetsprövning

Offentlighet och sekretess

Personuppgifter

Processrätt, m.fl.


Fråga experten

Vi ger dig all information och allt stöd du behöver för att kunna fatta rättssäkra beslut. Behöver du experthjälp med olika frågor finns det en kostnadsfri fråga-svar-tjänst i JUNO. Vår expert svarar på din fråga inom 7 dagar och alla frågor och svar publiceras i tjänsten, självklart anonymiserat.

Fråga experten"JUNO är lätt att hitta i, bra länkat och har många rättskällor inkl litteratur och artiklar. Väldigt lättarbetat och komplett verktyg för att lösa spörsmål i en kommun."

- Jenny Ljungvall Cardoso, Kommun- och upphandlingsjurist - Tierps kommun

Boka visning av tjänsten och få prova fritt!

Vi visar dig hur tjänsten fungerar och därefter får du möjlighet att själv testa tjänsten. Test av tjänsten är tillgängligt för organisationer och företag. Testperioden löper automatiskt ut efter 14 dagar och förbinder inte till något köp.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.