Laddar...

Din juridiska och digitala rättsdatabas

JUNO har innehåll specifikt framtaget för dig som arbetar inom offentlig verksamhet. Tjänsten innehåller rättslig information, beslutsstöd, guider och analyser för att stödja dig i ditt dagliga arbete.

Boka demo av tjänsten

Över 1 miljon domar och tusentals kommentarer

JUNO är en tjänst som innehåller de gamla rättsdatabasernas ryggrad av lagkommentarer, omfattande praxis som utgångspunkt men också nya delar i form av analyser och guider samt möjligheten att ställa frågor till experter. Ett stort antal domar från olika instanser ingår och du behöver inte köpa kompletteringar.

I tjänsten ingår också en stor mängd litteratur. Se all litteratur.

Du kan enkelt dela projekt, mappar och underlag med dina kollegor.

JUNO ger dig

Fråga experten

Våra experter svarar på din fråga inom 7 arbetsdagar och alla frågor och svar publiceras i tjänsten, självklart anonymiserat. Du kan även läsa andra användares frågor och svar. Tjänsten är kostnadsfri för dig som har JUNO kommun.

Sökordsbevakning

Bevaka aktuella rättsfall, lagstiftningsprocessen och övriga nyheter inom rättsutvecklingen. Anpassningsbar efter dina juridiska intresseområden.

Lagkommentarer, domar och litteratur

Tjänsten innehåller lagkommentarer till ett stort antal lagar på flera olika nivåer, domar från alla domstolar och myndighetsmaterial. En stor mängd juridisk litteratur ingår också.

Speciellt utvalt innehåll för olika områden och förvaltningar

Vi har anpassat innehåll för just din förvaltning och ditt område. Utvalda guider, analyser, checklistor och lagkommentarer till just de lagar, praxis och förordningar som du använder mest.

Tjänsten innehåller även myndighetsmaterial och domar från alla domstolar.

Områden

Skola & utbildning

Social omsorg & familjerätt

Miljörätt & hälsoskydd

Arbetsrätt & arbetsmiljö

Byggnation, fastighetsrätt & infrastruktur

Offentlig upphandling

Offentlig förvaltning

Kostnadsfri utbildning och support ingår alltid

Vi lär dig allt om innehållet i våra tjänster och hur du använder smarta funktioner för att du ska bli effektiv i din research. Praktiska exempel från verkligheten varvas med konkreta övningar. Vi har utbildningar både för dig som är ny användare och för dig som använt oss tidigare. Vi kan utbilda både på distans och på plats hos er.

Vi hjälper er med upphandlingen

Oavsett om du behöver hjälp med upphandling av rättsdatabaser, utbildning i en tjänst ni redan har köpt eller en kurs inom offentlig upphandling så hjälper vi er!

Vi har ett flertal olika kurser och utbildningar för dig inom offentlig verksamhet. Vi har några av landets mest erfarna experter och föreläsare inom offentlig rätt och vi har ett kursutbud som speglar rättsläget.

Fantastisk service och mycket användarvänligt med många möjligheter som inte andra tjänster tillhandahåller. Vi är väldigt nöjda, främst med den fantastiska service som vi fått under resans gång. Där man tar till sig förslag till förändring m.m.

Andrea Wikhäll

Miljöjurist - Helsingborgs stad

Det är viktigt att beslut fattas på rätt grunder, därför använder jag JUNO. Tjänsten är lätt att använda och innehåller allt material jag kan tänkas behöva.

Linda Vonstad

Avdelningschef Stadsbyggnadskontoret - Stockholm stad

Mina sökningar börjar regelmässigt med JUNO då jag på detta sätt får en god överblick över lagstiftningen, förarbeten och praxis. Det är väsentligt att välmeriterade jurister grundligt har kommenterat lagtexten.

Dan Ageborn

Kommunjurist - Gävle kommun

JUNO är lätt att hitta i, bra länkat och har många rättskällor inkl litteratur och artiklar. Väldigt lättarbetat och komplett verktyg för att lösa spörsmål i en kommun.

Jenny Ljungvall Cardoso

Kommun- och upphandlingsjurist - Tierps kommun

Boka en demo av tjänsten och prova fritt!

Vi visar dig hur tjänsten fungerar och därefter får du möjlighet att själv testa tjänsten. Test av tjänsten är tillgängligt för organisationer och företag. Testperioden löper automatiskt ut efter 14 dagar och förbinder inte till något köp.

Håll dig uppdaterad

Läs våra senaste nyheter