Kom i juridisk toppform med e-utbildning i Zeteo!

Är du i juridisk toppform? Med Sveriges främsta jurister som personliga tränare är det lätt att vidareutbilda sig – i farten! Välj fritt mellan ett 40-tal e-kurser genom ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning eller satsa på en enskild kurs för 799:-

Beställ en e-kurs för endast 799 kr Visa hela kursutbudet

Utbilda dig löpande!

Av experter - för experter
Tillsammans med ledande juridiska experter erbjuder vi Sveriges största juridiska e-kursbibliotek bestående av relevanta och intressanta e-kurser. Kursutbudet sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management. Med Juridisk e-utbildning i Zeteo kan du enkelt hålla dig à jour med den senaste utvecklingen inom ditt rättsområde.

E-utbildning för dig i farten
E-kurserna finns enkelt tillgängliga online direkt i Zeteo. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du måste svara på för att kunna tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Uppfyller Advokatsamfundets riktlinjer
Kurserna uppfyller Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Med Juridisk e-utbildning toppar du snabbt formen och du som är advokat fyller enkelt dina årliga utbildningstimmar.

Vill du veta mer om Juridisk e-utbildning i Zeteo?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Håll dig uppdaterad