Toppa formen med Zeteos juridiska kurser!

Är du i juridisk toppform? Med Sveriges främsta jurister som personliga tränare är det lätt att vidareutbilda sig – i farten! Välj fritt mellan ett 40-tal e-kurser genom ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning eller satsa på en enskild kurs för 799:-

Beställ en e-kurs för endast 799 kr Visa hela kursutbudet

Utbilda dig löpande!

Av experter - för experter
Tillsammans med ledande juridiska experter erbjuder vi Sveriges största juridiska e-kursbibliotek bestående av relevanta och intressanta e-kurser. Kursutbudet sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management. Med Juridisk e-utbildning i Zeteo kan du enkelt vidareutbilda dig och stärka din juridiska expertis.

E-utbildning för dig i farten
Kurserna finns enkelt tillgängliga online direkt i Zeteo. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du svarar på för att tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning
Kurserna följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Du som är advokat kan enkelt fylla sex av dina arton utbildningstimmar med Juridisk e-utbildning i Zeteo.

Gå en enstaka kurs eller djupdyk i hela utbudet
Du kan  välja att satsa på en enskild kurs för 799 kr/kurs, eller teckna ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning vilket ger dig full tillgång till det hela och ständigt växande kursutbudet. Önskar du teckna abonnemang eller få mer information om priser och valmöjligheter fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.