Gå 103 kurser, betala för 2

Varför styckköpa kurser när du kan få tillgång till allt? Med vårt kursabonnemang får du en obegränsad kompetensutveckling till priset av två kurser. Beställ nu och bestäm själv vilken period det ska gälla.

Pris: 18 900 kr (exkl. moms)

OBS! Begränsat antal abonnemang, först till kvarn.
Se fler villkor längre ned på sidan.

Ta del av erbjudandet

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer och bestämma abonnemangsperiod.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Villkor för kursabonnemang

Norstedts Juridik Utbildning

Vår utbildningsverksamhet består av öppna kurser, temadagar, nyhetsdagar samt skräddarsydda uppdragsutbildningar. Målet är att deltagarna direkt skall kunna använda sig av de nya kunskaperna i sin yrkesutövning. Våra utbildningar genomförs av välrenommerade specialister och präglas alltid av att de är aktuella, praktiskt inriktade, tidseffektiva och väl dokumenterade. Eftersom vi inte har några fast anställda föreläsare har vi möjligheten att erbjuda den vid varje tidpunkt mest kompetenta föreläsaren i respektive ämne. Devisen ”praktiker lär praktiker” omfattar hela vår verksamhet. Självklart använder vi även akademiskt verksamma föreläsare när ämnet eller målgruppen kräver det. 

En av våra ambitioner är att tillgodose fortbildningsbehovet inom alla rättsområden och vid alla nivåer i karriären. Vi erbjuder därför såväl grundkurser som avancerade fördjupningskurser.