Tillbaka

Information och priser

Arbetsrättsdagen 2023 genomförs i World Trade Center i Stockholm. Du kan välja mellan att delta på plats eller följa livesändningen av nyhetsdagen på distans. 

Datum: 15 mars 2023 | Sista bokningsdag: 5 mars

På plats i Stockholm

7 900 kr

(exkl. moms)

Detta pris gäller för dig som väljer att delta på plats i Stockholm.

Distans

5 900 kr

(exkl. moms)

Detta pris gäller för dig som vill följa livesändningen av nyhetsdagen på distans.

Grupprabatt

Grupprabatt: Gå 3 personer till priset av 2

Kampanjkod: 3för2

Klicka på "lägg till deltagare" vid bokning för att genomföra gruppbokningen samtidigt. Vänligen genomför bokning av deltagare samtidigt samt använd kampanjkoden för att ta del av rabatten. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter.

Allmän information

Sista bokningsdag

Sista bokningsdag är 10 dagar innan kurstillfället. Det är den 5 mars för Arbetsrätt 2023.

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar dokumentation och intyg. För dig som väljer att delta på plats i Stockholm ingår även kaffe och smörgås, lunch och fika.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 6 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Tillfälliga avbokningsregler

Just nu erbjuder vi kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan kurstillfället. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det. Möjlighet finns att överlåta sin kursplats till annan deltagare och ska då meddelas senast dagen innan kursen. Vid avbokning inom 10 dagar till kursstart är beställaren istället skyldig att stå för 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse görs till utbildning@nj.se

Plats

Arbetsrätt 2023 genomförs på plats i Stockholm och på distans. Du som väljer att delta på distans deltar digitalt via en länk och interaktionen sker via en chattfunktion.

Adress: 
World Trade Center Stockholm AB
Klarabergsviadukten 70 / Kungsbron 1
107 24 Stockholm 

Tid:
Registrering sker mellan kl. 08:30 - 09:00 på plats.

Gå till programmet för att se exakta tider.