Tillbaka

Talare

15 mars 2023

Obs! Vi utgår alltid från aktuell praxis på våra nyhetsdagar. Program och talare för Arbetsrättsdagen kommer därför inte vara helt klart förrän vi närmar oss kursdatumet.

Erik Danhard

Erik Danhard

Erik Danhard är advokat och arbetsrättsexpert verksam vid Kanter Advokatbyrå. Han är sedan många år specialiserad på arbetsrätt och förekommer som ombud och skiljeman i många arbetsrättsliga mål. Han har även skrivit flertalet böcker och artiklar i ämnet.

Läs mer ›

Erik Sinander

Erik Sinander

Erik är juris doktor och universitetslektor vid Stockholms universitet. Han är även svensk expert för European Labour Law Network och redaktör för Lag & Avtals bevakning av arbetsrättsligt relevanta EU-domar.

Per-Olof Persson

Per-Olof Persson

Sophie Thörne

Sophie Thörne

Sophie Thörne är arbetsrättsjurist på Almega. Sophie har lång erfarenhet av arbetsrätt, rådgivning och domstolsprocesser. Hon har även varit chef under många år med fokus på arbetsrätt och kollektivavtal, arbetsmiljö, diskriminering och den svenska arbetsmarknadsmodellen i ett EU-perspektiv.

Läs mer ›

Går 3 personer till priset av 2!

Är ni fler som vill delta på Arbetsrätt 2023? Ta del av vår grupprabatt och gå 3 personer till priset av 2 genom att ange kampanjkod "3för2" vid bokning*.


*Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Bokningen behöver genomföras samtidigt.