Årets exklusiva sommarerbjudande är här! Ange kampanjkod SOMMAR20 när du bokar din kursplats så får du 20% på ordinarie pris. Läs mer >>

Tillbaka
15 december / Hybrid

Familjerätt 2021

Varmt välkommen till årets viktigaste nyhetsdag i familjerätt. Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen.

Välkommen till årets nyhetsdag inom familjerätt!

Familjerättsdagen behandlar aktuella frågeställningar och det senaste inom området. Du som deltagare, utöver aktuell kompetensutveckling, får nätverka och utbyta erfarenheter med både branschkollegor och experter. Varmt välkommen! 

Se talare

Vad tidigare deltagare säger:

Bra fördelning inom olika rättsområden. Jättebra föreläsare

Tidigare deltagare

Detta var nog en av de bästa kurser jag varit på hos er (och jag har varit på ett 20-tal de senaste två åren). Mycket kompetenta föreläsare och resonemang på en hög nivå [...]

Tidigare deltagare

Ljud och bild, länkar mm fungerade jättebra. Bra att det fanns möjlighet att ställa frågor mm. Mycket smidigt och bra för oss som bor ute i landet att kunna delta på distans istället för att behöva åka och lägga tid på resa och övernattning mm. Fortsätt gärna med detta kursformat!

Tidigare deltagare

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till advokater, biträdande jurister, jurister på juristbyråer, banker och försäkringsbolag, till verksamma på begravningsbyråer samt till andra som arbetar i verksamhet där familjerättsliga frågor uppkommer.

Se våra erbjudanden och priser