Årets exklusiva sommarerbjudande är här! Ange kampanjkod SOMMAR20 när du bokar din kursplats så får du 20% på ordinarie pris. Läs mer >>

Tillbaka
2 december / Hybrid

IT-rätt 2021

Säkra din plats redan nu till årets viktigaste nyhetsdag inom IT-rätt 2021! Dagen ger dig en uppdatering, fördjupning och inblick inom IT-rätten. Välkommen!

Välkommen till IT-rättsdagen!

Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen. Vår årliga nyhetsdag inom IT-rätt uppdaterar dig om de senaste förändringarna och trenderna i ämnet och ger dig en god uppdatering, fördjupning och inblick inom det IT-rättsliga området tillsammans med aktuella och välrenommerad talare och experter! 

Se årets talare

Vad säger tidigare deltagare?

Kursen gav en bra inblick i vad som pågår och är på gång inom IT-rätten genom föredrag om praxis, utredningar, lagförslag, case och information om nyheter inom IT-tekniken

Det var en väldigt positiv upplevelse. Bra längd på kurserna och bra mottagande

Mycket intressant och matnyttigt för jurister som kommer i kontakt med IT-rättsliga frågor, särskilt bra med den inledande översikten över nyheter. Det gav mig en bra överblick och jag kan enkelt kolla vidare på det jag behöver fördjupa mig i.

Varierande, innehållsrikt och aktuellt.

Väldigt intressanta och inspirerande föreläsare

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till alla som arbetar med IT-relaterade juridiska frågor såsom advokater, biträdande jurister, bolagsjurister, domare, patentombud, IT- och säkerhetsansvariga vid företag och myndigheter, medlemmar i ledningsgruppen i IT-företag, marknadschefer, IT-chefer. Välkommen!

Säkra din plats idag

Nätverka och diskutera med branschkollegor och ledande experter och få en omfattande uppdatering kring ämnet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.
Boka nu