10 december / Endast digitala platser kvar!

IT-rätt 2020

Nyhetsdagen kommer även att livesändas. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.

Endast digitala platser kvar!

Biljetterna vid det fysiska deltagandet är slutsålda. Följ istället med på nyhetsdagen via vår digitala livesändning! Du får samma innehåll och kvalité på seminarierna och fördjupningspassen och får lyssna på samma experter - men på distans. Vill du hellre delta fysiskt? Skriv upp dig på vår väntelista eller säkra din digitala plats här.

Välkommen till IT-rättsdagen för 16:e året i rad!

En nyhets- och branschdag som ger dig en uppdatering, fördjupning och utblick inom IT-rätten!

Vår årliga nyhetsdag inom IT-rätt uppdaterar dig om de senaste förändringarna och trenderna i ämnet och ger dig en god uppdatering, fördjupning och utblick inom det IT-rättsliga området tillsammans med aktuella och välrenommerad talare och experter! I år får du ta del av programpunkter såsom ansvarsfrågor vid användning av AI - praktiska överväganden, överföring till tredjeland efter Schrems II-domen samt andra aktuella ämnen inom IT-rätten just nu. Se hela programmet. 

Se årets talare

Vad säger tidigare deltagare?

Kursen gav en bra inblick i vad som pågår och är på gång inom IT-rätten genom föredrag om praxis, utredningar, lagförslag, case och information om nyheter inom IT-tekniken

Det var en väldigt positiv upplevelse. Bra längd på kurserna och bra mottagande

Mycket intressant och matnyttigt för jurister som kommer i kontakt med IT-rättsliga frågor, särskilt bra med den inledande översikten över nyheter. Det gav mig en bra överblick och jag kan enkelt kolla vidare på det jag behöver fördjupa mig i.

Varierande, innehållsrikt och aktuellt.

Väldigt intressanta och inspirerande föreläsare


Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till alla som arbetar med IT-relaterade juridiska frågor såsom advokater, biträdande jurister, bolagsjurister, domare, patentombud, IT- och säkerhetsansvariga vid företag och myndigheter, medlemmar i ledningsgruppen i IT-företag, marknadschefer, IT-chefer. Välkommen!

Säkra din plats idag

Träffa och lyssna på experter, mingla med branschkollegor och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar kring IT-rätt.
Boka nu