10 dec / HYBRID (BÅDE PÅ PLATS I STOCKHOLM OCH VIA VÅR DIGITALA LIVESÄNDNING)

IT-rätt 2020

- En nyhets- och branschdag

Nyhetsdagen kommer även att livesändas. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.

Välkommen till IT-rättsdagen för 16:e året i rad!

- Uppdatering, fördjupning och utblick för dig som arbetar med IT-relaterade juridiska frågor!

Vår årliga nyhetsdag inom IT-rätt uppdaterar dig om de senaste förändringarna och trenderna i ämnet och ger dig en god uppdatering, fördjupning och utblick inom det IT-rättsliga området tillsammans med aktuella och välrenommerad talare och experter! I år får du ta del av programpunkter såsom ansvarsfrågor vid användning av AI - praktiska överväganden, överföring till tredjeland efter Schrems II-domen samt andra aktuella ämnen inom IT-rätten just nu. Se hela programmet. 

Se årets talare

Vad säger tidigare deltagare?

Kursen gav en bra inblick i vad som pågår och är på gång inom IT-rätten genom föredrag om praxis, utredningar, lagförslag, case och information om nyheter inom IT-tekniken

Det var en väldigt positiv upplevelse. Bra längd på kurserna och bra mottagande

Mycket intressant och matnyttigt för jurister som kommer i kontakt med IT-rättsliga frågor, särskilt bra med den inledande översikten över nyheter. Det gav mig en bra överblick och jag kan enkelt kolla vidare på det jag behöver fördjupa mig i.

Varierande, innehållsrikt och aktuellt.

Väldigt intressanta och inspirerande föreläsare


Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till alla som arbetar med IT-relaterade juridiska frågor såsom advokater, biträdande jurister, bolagsjurister, domare, patentombud, IT- och säkerhetsansvariga vid företag och myndigheter, medlemmar i ledningsgruppen i IT-företag, marknadschefer, IT-chefer. Välkommen!

Säkra din plats idag

Träffa och lyssna på experter, mingla med branschkollegor och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar kring IT-rätt.
Boka nu