Sommarerbjudande! Boka flera kurser idag och spara 30 %. Ange kampanjkod: SOMMAR30. Se erbjudande >>

Tillbaka
25 mars 2021 / Digital livesändning

Kampen mot den organiserade brottsligheten

- En temadag om kriminalrättsliga frågor

Välkommen till årets event om kriminalrättsliga frågor!

Kampen mot den organiserade brottsligheten är ett digitalt livesänt event som kommer att fokusera på det kriminalrättsliga området som idag är ett vasst ämne i media. Under dagen kommer gängkriminaliteten att behandlas, diskuteras och analyseras men även påföljdssystemets utmaningar och möjligheter och hur verkligheten faktiskt ser ut kring området. 

Kampen mot den organiserade brottsligheten debatteras häftigt och regeringens åtgärder mot gängkriminalitet, det så kallade 34-punktsprogrammet, omfattar åtgärder på både kort och lång sikt, nya verktyg för myndigheterna, hårdare straff och ett bättre brottsförebyggande arbete. Dialogen i media är stundtals vass och antalet föreslagna lösningar många – ämnet berör! 

Under en hel dag får du ta del av spännande panelsamtal, seminarier och debatter med väl utvalda representanter inom varje ämne från Sveriges riksdag, myndigheter och rättsväsende. Varmt välkommen!

PRIS

2 900kr

(exkl. moms)

Kampen mot den organiserade brottsligheten utförs digitalt. Det innebär att eventet livesänds från en inspelningsstudio. Du som deltagare deltar digitalt via en länk.

Vi ses på distans!

Några av våra talare


Vad säger Brås forskning om organiserad brottslighet?

Med Daniel Vesterhav och Johanna Skinnari

Polisens bekämpande av gängkriminalitet

Hur ser verkligheten ut? Med Niclas Andersson och Anna Benedetti. 

Påföljdssystemets utformning

Ett panelsamtal om möjligheter och utmaningar i ämnet med experter såsom Martin Borgeke, Karoline Fridolf, Eva Thunegaard samt Anders Perklev som moderator.

Kampen mot den organiserade brottsligheten

HUVUDDEBATT


Med experter såsom Johan Forssell, Morgan Johansson, Amir Rostami, Petra Lundh, Christina Gellerbrant Hagberg samt med Willy Silberstein som moderator.

Säkra din digitala plats

Boka nu