Vi anpassar vår verksamhet löpande för att säkertställa att du tryggt kan genomföra din utbildning trots rådande situation. Läs mer här >>

Tillbaka
10 november / Hybrid

Miljörättsdagen 2021

Välkommen till en av årets största nyhetsdagar inom miljörätt sedan 20 år tillbaka. Detta är en mötesplats för yrkesverksamma inom miljörätt. Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen.

 

Välkommen till en av Norstedts Juridiks största nyhetsdagar!

Miljörättsdagen har sedan 20 år tillbaka varit en mötesplats där experter och yrkesverksamma inom miljörätt samlats. Här uppdateras du om det senaste och får möjlighet att utbyta erfarenheter och knyta värdefulla kontakter med andra deltagare. Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen.

Nyhetsdagen är ett populärt kunskaps- och nyhetsforum som riktar sig till alla yrkesverksamma som arbetar med miljörättsliga frågeställningar såsom miljöjurister, advokater, domare, åklagare, miljöhandläggare, bolagsjurister och andra yrkesroller. Välkommen!

Se alla talare

Vad tidigare deltagare säger

Bra tillfälle att få en ordentlig uppdatering av senaste nytt i miljörätten. Roligt med den blandning av miljövetare och jurister som deltar

Anna-Lena

Jag tycker det var en mycket bra mix av ämnen på årets miljörättsdag, många intressanta spår

Madeleine

Mycket engagerade föreläsare. Bra grepp med paneldebatt.

Charlotte

Mycket trevligt och välordnat. Bra service från alla inblandade och hög nivå på allt material.

Camilla

En överlag mycket bra dag med mycket bra information. Jag återkommer nästa år!

Eva

Boka din plats idag

Träffa experter, mingla med branschkollegor och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar.

Boka din plats