Tillbaka
4 november / digital livesändning

Miljörättsdagen 2020

- följ med digitalt!

Välkommen till en av årets största nyhetsdagar inom miljörätt sedan 19 år tillbaka. Vi skapar en mötesplats för yrkesverksamma inom miljörätt. Träffa experter och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar. Vi ses på distans!

Endast digitala platser!

På grund av rådande omständigheter kommer Miljörättsdagen hållas digitalt. Följ med på nyhetsdagen via vår digitala livesändning! Under veckan kommer du som deltagare få en mötesinbjudan till Teams och vi kommer att hålla dig uppdaterad med information. Allt du behöver för att medverka är en dator/platta och internetuppkoppling. Det krävs inget konto på Teams eller något nedladdat program för att delta. Du får samma innehåll och kvalité - men på distans. Säkra din digitala plats här.

Välkommen till en av Norstedts Juridiks största nyhetsdagar!

I 19 år har experter och yrkesverksamma inom miljörätt samlats på Miljörättsdagen för att uppdateras om det senaste, men även för att byta erfarenheter och knyta värdefulla kontakter med andra deltagare. 

Nyhetsdagen är ett populärt kunskaps- och nyhetsforum som riktar sig till alla yrkesverksamma som arbetar med miljörättsliga frågeställningar såsom miljöjurister, advokater, domare, åklagare, miljöhandläggare, bolagsjurister och andra yrkesroller. Välkommen!

Se alla talare

Vad tidigare deltagare säger:

Bra tillfälle att få en ordentlig uppdatering av senaste nytt i miljörätten. Roligt med den blandning av miljövetare och jurister som deltar

Anna-Lena

Jag tycker det var en mycket bra mix av ämnen på årets miljörättsdag, många intressanta spår

Madeleine

Mycket engagerade föreläsare. Bra grepp med paneldebatt.

Charlotte

Mycket trevligt och välordnat. Bra service från alla inblandade och hög nivå på allt material.

Camilla

En överlag mycket bra dag med mycket bra information. Jag återkommer nästa år!

Eva

Boka din plats idag

Träffa experter, mingla med branschkollegor och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar.

Boka din plats