Tillbaka

Information och priser

Miljörättsdagen genomförs i World Trade Center i Stockholm. Du kan välja mellan att delta på plats eller följa livesändningen av nyhetsdagen på distans. 

Datum: 15 november | Sista bokningsdag: 5 november

Sista bokningsdag har passerat, men det kan finnas platser kvar. Vänligen fyll i dina uppgifter via knapparna nedan för att se om det finns platser kvar.


Delta på distans

4 900 kr

(exkl. moms)

Detta pris gäller för dig som väljer att delta via vår digitala livesändning av nyhetsdagen.

På plats i Stockholm

7 900 kr

(exkl. moms)

Detta pris gäller för dig som väljer att delta på plats i Stockholm.

Grupprabatt

Grupprabatt: Gå 3 personer till priset av 2

Kampanjkod: 3för2

Klicka på "lägg till deltagare" vid bokning för att genomföra gruppbokningen samtidigt. Vänligen genomför bokning av deltagare samtidigt samt använd kampanjkoden för att ta del av rabatten. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter.

Allmän information

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 10 dagar innan kurstillfället.

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar dokumentation och intyg. För dig som väljer att delta på plats i Stockholm ingår även kaffe och smörgås, lunch och fika.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 6 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Tillfälliga avbokningsregler

Just nu erbjuder vi kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan kurstillfället. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det. Möjlighet finns att överlåta sin kursplats till annan deltagare och ska då meddelas senast dagen innan kursen. Vid avbokning inom 10 dagar till kursstart är beställaren istället skyldig att stå för 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse görs till utbildning@nj.se

Plats

Välj om du vill delta på plats i Stockholm eller på distans. Du som väljer att delta på distans deltar digitalt via en länk och interaktionen sker via en chattfunktion.

Tid:
Registrering sker mellan kl. 08:30 - 09:00 på plats.

Adress: 
World Trade Center Stockholm AB
Klarabergsviadukten 70 / Kungsbron 1
107 24 Stockholm 

Gå till programmet för att se exakta tider.