Vi anpassar vår verksamhet löpande för att säkertställa att du tryggt kan genomföra din utbildning trots rådande situation. Läs mer här >>

Tillbaka

Information och priser

Varmt välkommen till Norstedts Juridiks nya nyhetsdag i Offentlig upphandling den 13 oktober 2021! Nyhetsdagen kommer genomföras som hybrid vilket innebär att du som deltagare kan välja att delta på plats vid World Trade Center i Stockholm eller via vår digitala livesändning. 

Priser


Ordinarie

7 900kr / 5 900 kr


(exkl.moms)


Deltagande på plats i Stockholm:
7 900 kr exkl.moms.
Digitalt deltagande: 5 900 kr exkl. moms.

Mängdrabatt

Gå 3 personer till priset av 2

Vid bokning klickar du på "lägg till deltagare" för att lägga in alla deltagare.

Använd kampanjkod "3för2" vid bokning för att erhålla rabatten*

*Mängdrabatten gäller på ordinarie pris och går ej att kombinera med andra erbjudanden

Allmän information

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 14 dagar innan kurstillfället.

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar dokumentation, kaffe och smörgås, lunch och fika.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 6,5 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Avbokningsregler

Avbokning sker skriftligt senast 30 dagar innan kursstart för att inte bli återbetalningsskyldig. Möjlighet finns att överlåta sin kursplats till annan deltagare och ska då meddelas samt godkännas i god tid innan kursdagen. Om avbokning sker mellan 14 till 30 dagar före kursstart är beställaren återbetalningsskyldig och ska betala 50 % av kursavgiften. Vid senare avbokning inom 14 dagar till kursstart är beställaren istället skyldig att stå för 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse görs till utbildning@nj.se.