SISTA CHANSEN! Årets sommarerbjudande tar slut på fredag. Ange kampanjkod SOMMAR20 så får du 20% på ordinarie pris. Läs mer >>

Tillbaka
16 november / Hybrid

Stiftelser 2021

Varmt välkommen till Stiftelser 2021! Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen.

Välkommen till årets nyhetsdag inom stiftelseområdet!

Nyhetsdagen behandlar aktuell praxis, nyheter och trender på området och ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper i specifika och aktuella ämnen. Utöver en gedigen kompetensutveckling får du även möjlighet att nätverka med juridiska experter inom området samt med andra branschkollegor. Varmt välkommen!

Se talare

Vad tidigare deltagare säger:

Samtliga programpunkter var mkt aktuella och väl genomtänkta! Bra föreläsare som har fångat upp innehållet på ett praktiskt och tillämpbart sätt och duktiga på att presentera på ett intressant och pedagogiskt sätt

Peter, stiftelsansvarig

Väldigt bra upplagt och genomfört

Marie, stiftelseekonom

En kurs som väckte framtida tankar om hur vi konkret skall hantera innehållet i vårt stiftelsearbete

Claes, handläggare

Boka din plats idag

Nätverka och diskutera med branschkollegor och ledande experter och få en omfattande uppdatering kring ämnet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.

Se våra erbjudanden och priser