Tillbaka

Årets talare

Stiftelser 2022 | 30 november

Under dagen får du lyssna till ledande experten inom stiftelseområdet.

Brita Löfgren Lewin

Brita Löfgren Lewin

Brita Löfgren Lewin arbetar sedan drygt 10 år tillbaka som skattejurist på SEB. Hon arbetar också med att bilda nya stiftelser, ansöka om permutation m.m. Tidigare har hon bl.a. arbetat på Finansdepartementet och Skatteverket samt varit expert i flera statliga utredningar, bl.a. den senaste skatteutredningen för...

Läs mer ›

Erika Roos

Erika Roos

Erika arbetar som skattejurist på KPMG och är särskilt specialiserad på beskattning av ideell sektor (stiftelser, ideella föreningar och trossamfund).

Kerstin Fagerberg

Kerstin Fagerberg

Kerstin Fagerberg arbetar sedan drygt 15 år tillbaka som redovisningsexpert på SEB. Hon är bl.a. ordförande i Föreningen Stiftelser i Samverkan och sitter med i Ekonomisstyrningsverkets Redovisningsråd. Tidigare arbetade hon på PwC som redovisningsspecialist.

Läs mer ›

Linn Eriksson

Linn Eriksson

Linn har arbetat med stiftelser i över 10 år. Hon är idag ansvarig för FVO, en förening som bedriver hjälp- och rådgivningsverksamhet till behövande.

Lynda Ondrasek Olofsson

Lynda Ondrasek Olofsson

Lynda Ondrasek Olofsson arbetar som Managing Partner på Unum Tax med särskild inriktning mot stiftelser och ideella föreningar. Hon har tidigare arbetat som skatteexpert på Svenskt Näringsliv samt varit advokat och delägare på Setterwalls Advokatbyrå.

Läs mer ›

Per Lundqvist

Per Lundqvist

Per är stiftelsespecialist på Swedbank sedan 11 år, tidigare verksam inom stiftelseområdet på Carnegie och SEB.

Gå 3 personer till priset av 2!

Är ni fler som vill delta på Stiftelser 2022? Ta del av vår grupprabatt och gå 3 personer till priset av 2 genom att ange kampanjkod "3för2" vid bokning*.
*Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Bokningen behöver genomföras samtidigt.