Boka din kurs idag till 20 % rabatt! Nu har årets sommarerbjudande kickat igång ☀️ Ange kampanjkod: SOMMAR20 för att ta del av erbjudandet. Läs mer >>

Tillbaka
Arbetstvister-att-processa-i-arbetsdomstolen-webb-1000x520

Arbetstvister - att processa i Arbetsdomstolen

Välkommen på frukostseminarium med Jonas Malmberg, ordförande i Arbetsdomstolen! Seminariet syftar till att ge en inblick hur arbetstvister handläggs hos Arbetsdomstolen och därigenom ge en fördjupad förståelse av förutsättningarna för att driva processer i domstolen.

Arbetsrätt och arbetsliv Processrätt

Boka din kurs idag till 20 % rabatt! Nu har årets sommarerbjudande kickat igång ☀️ Ange kampanjkod: SOMMAR20 för att ta del av erbjudandet. Läs mer >>

Kurs
Arbetstvister – att processa i Arbetsdomstolen
Ämnesområde
Arbetsrätt och arbetsliv, Processrätt
Föreläsare
Jonas Malmberg
Kurstimmar
2h

Kursbeskrivning

Syftet är att ge en inblick hur arbetstvister handläggs hos Arbetsdomstolen och därigenom en fördjupad förståelse av förutsättningarna för att driva processer i domstolen. Varmt välkommen!

Kursformat

Frukostseminariet utförs i hybridform vilket innebär att du kan välja mellan att delta på plats eller digitalt. Seminariet genomförs som ett vanligt frukostseminarium med deltagare på plats, men kommer att sändas live för den som hellre deltar digitalt. Du gör detta val vid bokning.

Målgrupp

Seminariet riktar sig till jurister inom arbetsmarknadens organisationer och på advokatbyråer och andra som handlägger arbetstvister.

Författare

Jonas Malmberg

Jonas Malmberg

Jonas Malmberg är ordförande i Arbetsdomstolen. Han har tidigare varit professor vid Uppsala universitet och Arbetslivsinstitutet. Jonas Malmberg har publicerat böcker och artiklar om svensk och europeisk arbetsrätt och har ofta anlitats i statliga utredningar och som expert av Europeiska kommissionen.

Kursprogram

07:45-08:00

Registrering 

För de deltagare som deltar på plats i Stockholm. 
08:00 - 10:00

Arbetstvister - att processa i Arbetsdomstolen

  • Hur handläggs arbetstvister hos Arbetsdomstolen?
Skriv ut

Allmän information

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är alltid 10 dagar innan kurstillfället.

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar dokumentation och intyg.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 2 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning.

Avbokningsregler

Norstedts Juridik har fri avbokning av kurser t.o.m. trettio (30) dagar före kursstart. Vid avbokning mellan trettio (30) och fjorton (14) dagar före kursstart, ska beställaren ersätta Norstedts Juridik med 50 % av kursavgiften. Vid avbokning mindre än fjorton (14) dagar före kursstart ska beställaren ersätta Norstedts Juridik med 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse ska alltid ske skriftligt till utbildning@nj.se