Trygghet och flexibilitet för din kompetensutveckling

Här finner du svar på vanliga frågor och hur vi har anpassat och fortsätter att anpassa vår verksamhet för att du tryggt ska kunna fortsätta kompetensutvecklas trots rådande situation.

Coronaviruset/COVID-19 har haft en stor påverkan på våra liv sedan pandemin blev ett faktum. Vi på Norstedts Juridik följer noga utvecklingen och möter myndigheternas rekommendationer fullt ut, samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling. Vi har därför anpassat vår verksamhet för att säkerställa att du tryggt kan genomföra din utbildning. Nedan finner du våra senaste uppdateringar kring vårt kursutbud och hur vi anpassat vår verksamhet samt svar på vanliga frågor.


FRIA AVBOKNINGAR OCH BYTEN

Vi erbjuder kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan våra kurstillfällen. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det.

FLEXIBILITET

Vi siktar på att erbjuda de flesta kurser både i digitalt format och i klassrumsformat. Du väljer själv vilket format som passar dig bäst. Du väljer kursformat vid bokning, men kan alltid ändra ditt val senare.

BEGRÄNSAT DELTAGARANTAL

Alla kurser som erbjuder deltagande på plats har ett begränsat antal deltagare för att behålla ett tryggt avstånd.

Hur planerar vi framöver?

Vi följer myndigheternas rekommendationer fullt ut men har som event- och utbildningsarrangör även ett viktigt uppdrag: att stödja alla som vill utbilda sig och tillgodose våra kunders behov av kompetensutveckling på ett tryggt sätt. Vi ser därför löpande över i vilka kursformat vi kommer att genomföra våra kurser.

I dagsläget planerar vi att genomföra ett flertal av våra kurser i hybridformat. Det innebär att det finns (1) möjlighet för ett begränsat antal deltagare att närvara på plats, men med ett tryggt avstånd och (2) att även följa med på en digital livesändning av kursen för att ha möjlighet att delta hemifrån och på distans. Detta kan komma att ändras om de hårdare restriktionerna fortsätter. 

Vilket system används vid digitala livesändningar?

I dagsläget genomförs våra digitala livesändningar via antingen Zoom, Teams eller Youtube. Detta är olika beroende på kurs och om föreläsarna talar från en gemensam studio eller hemifrån. Vi ser fortfarande över olika alternativ för att hitta det alternativ som passar våra kunder, föreläsare och medarbetare bäst. Detta är ett löpande utvecklingsarbete. Om du funderar över detta kring en specifik kurs. Vänligen kontakta oss på utbildning@nj.se 

FAQ

Vad krävs för att delta digitalt?

Allt du behöver för att delta på distans är en dator och en internetuppkoppling. Innan kurstillfället får du en länk från oss, och interaktionen löser vi genom en bemannad chattfunktion.

Om jag bokat mig på en fysisk kurs men hellre vill delta digitalt (eller tvärtom), hur gör jag då?

Kontakta oss på utbildning@nj.se så justerar vi din bokning. Observera att ditt byte av kursformat måste ske senast 10 dagar innan kurstillfället.
Norstedts Juridik råder alla att följa officiella informationskällor och undvika ryktesspridning. För allmänna frågor om Coronaviruset/COVID-19 ring Sveriges nationella informationsnummer 113 13. Andra officiella källor är: www.folkhalsomyndigheten.se och www.1177.se

Undrar du över något mer? Kontakta:

lisa.strandh@nj.se