Till övergripande innehåll för webbplatsen

Aktuellt om Norstedts Juridiks kurser och covid-19

Covid-19 har haft en stor påverkan på våra liv sedan pandemin blev ett faktum. Vi på Norstedts Juridik följer noga utvecklingen och anpassar vår verksamhet löpande efter myndigheternas rekommendationer för att säkerställa en trygg och givande kompetensutveckling.

På denna sida finner du de senaste uppdateringarna kring Norstedts Juridiks kurser och covid-19.

Välkommen tillbaka till våra kurslokaler!

Med glädje kan vi äntligen välkomna er tillbaka till våra kurslokaler. Ansvarsfullt och givetvis efter allmänna råd, riktlinjer och rekommendationer för att säkerställa en trygg och givande kompetensutveckling. Vi anpassar oss löpande efter rådande situation, vad du som kund önskar och efter allmänna rekommendationer och restriktioner.

Vår omställning till det digitala har skapat en flexiblare kompetensutveckling för många och varit mycket uppskattat, vilket vi är mycket glada för! Men många längtar också tillbaka till fysiska möten. Fortsättningsvis erbjuder vi därför många kurser i hybridform där du som deltagare kan välja att delta på distans eller på plats.

För din trygghet och flexibilitet erbjuder vi:
  • Fria avbokningar och byten
    Vi erbjuder kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan våra kurstillfällen. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det.

  • Flexibilitet
    Vi siktar på att erbjuda de flesta kurser både i digitalt format och i klassrumsformat. Du bestämmer själv vilket format som passar dig bäst. Du väljer kursformat vid bokning, men kan alltid ändra ditt val senare.

  • Gott om utrymme och handsprit
    Vi väljer stora lokaler så att du som deltar på plats ska kunna ta avstånd om så önskas. Vi erbjuder även handsprit i samtliga kurslokaler.

Vanliga frågor och svar

Vad krävs för att delta digitalt?
Allt du behöver för att delta på distans är en dator och en internetuppkoppling. Innan kurstillfället får du en länk från oss, och interaktionen löser vi genom en bemannad chattfunktion.

Om jag bokat mig på en fysisk kurs men hellre vill delta digitalt (eller tvärtom), hur gör jag då?
Kontakta oss på utbildning@nj.se så justerar vi din bokning. Observera att ditt byte av kursformat måste ske senast 10 dagar innan kurstillfället.

Norstedts Juridik råder alla att följa officiella informationskällor och undvika ryktesspridning. För allmänna frågor om Coronaviruset/COVID-19 ring Sveriges nationella informationsnummer 113 13. Andra officiella källor är: www.folkhalsomyndigheten.se och www.1177.se

Undrar du över något mer?
Kontakta: riin.rannu@nj.se