Trygghet och flexibilitet för din kompetensutveckling

Coronaviruset/COVID-19 har haft en stor påverkan på våra liv sen pandemin blev ett faktum. Vi på Norstedts Juridik följer noga utvecklingen och möter myndigheternas rekommendationer fullt ut, samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling. Vi har därför anpassat vår verksamhet för att säkerställa att du tryggt kan genomföra din utbildning trots rådande situation.

FRIA AVBOKNINGAR OCH BYTEN
Vi erbjuder kostnadsfria avbokningar t.o.m. 10 dagar innan höstens kurstillfällen. Du kan därför känna dig trygg med att säkra din kursplats redan idag och senare kunna av- eller omboka om situationen skulle kräva det.

FLEXIBILITET
Vi siktar på att erbjuda de flesta av höstens kurser både i digitalt format och i klassrumsformat. Du väljer själv vilket format som passar dig bäst. Du väljer kursformat vid bokning, men kan alltid ändra ditt val senare.

BEGRÄNSAT DELTAGARANTAL
På höstens klassrumskurser kommer vi att begränsa antal deltagare för att behålla distans. 

FAQ

Vad krävs för att delta digitalt?
Allt du behöver för att delta på distans är en dator och en internetuppkoppling. Innan kurstillfället får du en länk från oss, och interaktionen löser vi genom en bemannad chattfunktion.

Om jag bokat mig på en fysisk kurs men hellre vill delta digitalt (eller tvärtom), hur gör jag då?
Kontakta oss på utbildning@nj.se så justerar vi din bokning. Observera att ditt byte av kursformat måste ske senast 10 dagar innan kurstillfället.

Hur många släpper ni in i samma lokal?
I dagsläget har vi en maxgräns på 20 personer i samma lokal. Under kurstillfället kommer varannan plats vara tom för att behålla distans.

 

Norstedts Juridik råder alla att följa officiella informationskällor och undvika ryktesspridning. För allmänna frågor om Coronaviruset/COVID-19 ring Sveriges nationella informationsnummer 113 13. Andra officiella källor är: www.folkhalsomyndigheten.se och www.1177.se

Har du frågor? Kontakta:

lisa.strandh@nj.se
selcuk.unlu@nj.se