Till övergripande innehåll för webbplatsen

Lär dig JUNO

Lär dig använda JUNO på ett effektivt sätt. Se kortare filmer om olika funktioner i JUNO eller anmäl dig till en digital användarutbildning. Vi lär dig använda JUNO på ett effektivt och smidigt sätt så du får ut så mycket som möjligt av din tjänst. 

Lär dig använda JUNO

Här nedan finns ett antal korta filmer som visar hur du använder olika funktioner i JUNO på bästa sätt. Filmerna kan hjälpa dig till ett smartare och effektivare arbetsätt i JUNO så du säkert hittar det du letar efter.  

Du kan även boka in dig på en av våra digitala användarutbildningar för att få en ordentlig genomgång av hur hela tjänsten fungerar. Vi kan även självklart komma och utbilda på plats hos er. 

All användarutbildning och support är helt kostnadsfri och ingår i ditt JUNO-abonnemang.

Så söker du i JUNO

Filmen ger en beskrivning av hur sökfunktionen och funktionen "Gå till" fungerar i tjänsten JUNO. Vi visar även hur du gör sökningar på ett så smart och smidigt sätt som möjligt.

Personliga inställningar, nyhetsbevakningar och rättsutredningar

Filmen ger en beskrivning av hur personliga inställningar, nyhetsbevakning och rättsutredning går till och fungerar i tjänsten JUNO. Vi visar hur du ställer in och anpassar tjänsten på ett så smart och smidigt sätt som möjligt.

Lagrum

Filmen ger en beskrivning om lagrum i tjänsten JUNO. Filmen går även igenom Karnovkommentarer, Lexinokommentaren och Norstedts Juridiks lagkommentar.

Skapa sökbevakning

Filmen visar hur du sätter upp och skapar din egen sökbevakning i JUNO. Du får e-post varje vecka, eller oftare beroende på hur du vill ha det, med all ny information kring det du vill bevaka. 

Skapa genvägar i JUNO

Filmen visar hur du sätter upp dina egna, personliga genvägar i JUNO.