Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Lär dig JUNO

Här hittar du korta filmer som visar hur du bäst använder funktionerna i JUNO för ett mer effektivt arbetssätt. Du kan även delta i våra digitala användarutbildningar för en grundlig genomgång av tjänsten. Vi erbjuder också kostnadsfri utbildning på plats hos er.

All användarutbildning och support ingår i ditt JUNO-abonnemang.

Boka en kostnadsfri användarutbildning!

Så söker du i JUNO

Filmen ger en beskrivning av hur sökfunktionen och funktionen "Gå till" fungerar i tjänsten JUNO. Vi visar även hur du gör sökningar på ett så smart och smidigt sätt som möjligt.

Personliga inställningar, nyhetsbevakningar och rättsutredningar

Filmen ger en beskrivning av hur personliga inställningar, nyhetsbevakning och rättsutredning går till och fungerar i tjänsten JUNO. Vi visar hur du ställer in och anpassar tjänsten på ett så smart och smidigt sätt som möjligt.

Lagrum

Filmen ger en beskrivning om lagrum i tjänsten JUNO. Filmen går även igenom Karnovkommentarer, Lexinokommentaren och Norstedts Juridiks lagkommentar.

Skapa sökbevakning

Filmen visar hur du sätter upp och skapar din egen sökbevakning i JUNO. Du får e-post varje vecka, eller oftare beroende på hur du vill ha det, med all ny information kring det du vill bevaka. 

Skapa genvägar i JUNO

Filmen visar hur du sätter upp dina egna, personliga genvägar i JUNO.