Vi banar vägen för rättvisa och hjälper våra kunder att fatta bättre beslut snabbare

Norstedts Juridik grundades för 200 år sedan. Vi har utvecklats från ett traditionellt publiceringsföretag till en digital informationsleverantör. Idag är vi en av de ledande utgivarna och leverantörerna av affärskritisk information inom juridik. Vår ambition är att vara en oersättlig samarbetspartner för alla rådgivare inom juridik.

Men det här är inte en text om oss. Det är en text om dig. Om dig som jobbar med juridik eller om dig som i olika situationer behöver tillgång till juridisk information. Det är för din skull som vi finns. För att hjälpa dig att fatta rätt beslut i krävande situationer. För att ständigt hålla dig uppdaterad så att du vet exakt vad som gäller. För att ge dig stöd att agera efter nya förutsättningar. 

För din skull ger vi ut Sveriges Rikes Lag, lagkommentarer i det Gula respektive Blå biblioteket och Lexino, litteratur i den rödvita serien och över 100 andra juridiska titlar årligen. För din skull erbjuder vi JUNO - en digital tjänst med grundläggande rättsinformation, över 1000 kommenterade lagar och 600 litteraturtitlar. Dessutom ansvarar vi för utgivningen och försäljningen av offentliga publikationer på uppdrag vissa myndigheter.

Vi vet att du har mycket att göra och vi vill göra det vi kan för att hjälpa till. Därför erbjuder vi nyhetstjänster, affärsjuridiska avtal och affärsinformation. Därför erbjuder vi också ett bibliotek med drygt 50 e-kurser så att du själv kan välja när och hur du vill utbilda dig. Och allt under samma tak så att du endast behöver en tjänst och en inloggning.

Så hjälper vi dig fatta bättre beslut, snabbare - man kan kalla oss marknadens juridiska coach.

Norstedts Juridik är en del av Karnov Group. Som kund hos oss har du över hundra erfarna och engagerade medarbetare och ett nätverk av över 1000 välrenommerade experter och författare som arbetar för din framgång.

Om Karnov Group

Karnov Group banar väg för rättvisan genom att tillhandahålla affärskritiska kunskaps- och arbetsflödeslösningar för yrkesverksamma inom juridik, skatt och redovisning samt miljö- och hälsoskydd i Europa. Genom innehåll som arbetas fram av över 7 000 välkända författare och experter levererar Karnov Group kunskap och insikter som gör det möjligt för över 500 000 användare att fatta bättre beslut snabbare - varje dag. Karnov Group har cirka 1 300 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark, Norge, Frankrike, Spanien och Portugal. Karnov-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap under kortnamnet ”KAR”. För mer information, besök www.karnovgroup.com

Vi hjälper våra kunder fatta rätt beslut i krävande situationer

Din framgång inom juridik bygger på att du måste veta exakt vad som gäller. Du behöver ständigt vara uppdaterade och agera efter nya förutsättningar. Vi ser det som vår uppgift att hjälpa dig med just detta. 


Expertnätverk med över 1000 experter

Som kund hos oss har du över hundra erfarna och engagerade medarbetare och ett nätverk av över 1 062 välrenommerade experter och författare som arbetar för din framgång.  

Det är deras djupa ämneskunskap och erfarenhet som ligger till grund för kvalitén i den litteratur vi ger ut, vår omfattande verksamhet inom juridisk fortbildning samt innehållet i våra digitala informationstjänster.

Nyheter

Håll dig uppdaterat om vad som händer på Norstedts Juridik.