Rättsområdesanalyser

Rättsområdesanalyser, ROA, är till för dig som vill få en bredare nyhetsbevakning. Våra experter väljer ut aktuella rättshändelser, inom ditt rättsområde och kommenterar dessa. 

Våra experter väljer ut det viktigaste

Rättsområdesanalyser är ett tillägg till JUNO som är till för dig som vill få en anpassad nyhetsbevakning. Våra experter väljer ut några av de viktigaste rättshändelserna inom olika rättsområden och kommenterar dessa genom rättsområdesanalyser och fördjupningsartiklar. Detta ger dig en ordentlig omvärldsbevakning, riskminimering och ett effektivt arbetssätt. Du får juridiska nyheter inom ditt rättsområde presenterade för dig på ett samlat, lättillgängligt sätt.

Så du kan koncentrera dig på annat!

Rättsområdesanalyser - ROA

Våra experter väljer ut särskilt viktiga och aktuella rättshändelser från den senaste månaden och analyserar och kommenterar dessa. Analyserna publiceras som lättillgängliga rättsområdesanalyser i filmformat. Varje år får du minst 300 olika filmklipp som vardera analyserar en specifik rättshändelse, t.ex. ny lagstiftning, praxis, förarbeten, EU-utveckling, trender, m.m. Du får även filmklipp som innehåller framtidsspaningar för att ge dig en överblick över vad som är på gång inom ditt rättsområde. 

Här brevid kan du se ett exempel ur en ROA där vår expert Erik Olsson tar upp rättshändelser inom offentlig upphandling.

Fördjupningsartiklar

Våra experter skriver varje månad fördjupande analyser och artiklar inom olika rättsområden. Detta ger dig möjlighet till en snabb omvärldsbevakning om vad som är aktuellt inom just ditt rättsområde. Artiklarna presenteras på ett samlat och lättillgängligt sätt.

Våra rättsområden

De rättsomården vi bevakar är:

  • Affärsrätt

  • Allmän förvaltningsrätt och offentlig upphandling

  • Arbetsrätt

  • Fastighets- och miljörätt

  • Skatterätt

  • Straff- och straffprocessrätt

 

Jag vill veta mer om Rättsområdesanalyser

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om Rättsområdesanalyser (ROA) och svara på eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Håll dig uppdaterad

Läs våra senaste publika nyheter på vår webb.