Till övergripande innehåll för webbplatsen

JUNO

En digital tjänst med ett av Sveriges största utbud av juridiskt material, beslutsstöd och nyheter. Både för dig som jurist och dig inom offentlig verksamhet.  JUNO hjälper dig att fatta bättre beslut snabbare!

Testa JUNO gratis

För dig som är jurist

JUNO är en av marknadens mest omfattande juridiska informationstjänster. Ett digitalt verktyg som erbjuder ett stort beslutsstöd och möjliggör ett effektivare arbetssätt. JUNO håller dig uppdaterad så du alltid har den senaste informationen och kan agera efter gällande förutsättningar. JUNO samlar allt under samma tak du behöver endast en tjänst och en inloggning.

Du kan enkelt samarbete med dina kollegor i tjänsten genom att dela projekt, mappar och filer.

Vi hjälper dig fatta bättre beslut, snabbare!

För dig inom offentlig verksamhet

JUNO passar självklart även dig som arbetar inom kommun, region, länsstyrelse eller på myndighet. JUNO innehåller bl.a. lagkommentarer, omfattande praxis och domar, men även unikt material anpassat för offentlig verksamhet. Du får analyser, guider, checklistor och en stor mängd litteratur. Det ingår även i abonnemanget att kostnadsfritt ställa frågor till våra experter. Du får svar inom 7 dagar och du kan söka bland och läsa alla användares frågor och svar i tjänsten. 

Vill du ha hjälp med upphandlingen? Vi hjälper dig gärna, läs mer här. 

Allt material du kan tänkas behöva

  • Material från över 1000 experter

  • Över 1 000 kommenterade lagar

  • Över 2 miljoner domar

  • Samtliga domar från förvaltningsdomstolarna och förvaltningsrätterna

  • Grundläggande rättsinformation

  • Myndighetsmaterial

  • 600 litteraturtitlar

  • Guider och analyser

  • Nyhetstjänst- och bevakning

JUNO hjälper dig att:


Hålla dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna inom dina intresseområden. Bevaka aktuella rättsfall, lagstiftningsprocessen och övriga nyheter inom rättsutvecklingen. Få de senaste händelserna samlat, direkt till din inkorg.


Sökordsbevakning i JUNO

Göra rättsutredningar

Tjänsten innehåller lagkommentarer till ett stort antal lagar på flera olika nivåer, majoriteten av alla domar från förvaltningsdomstolarna och förvaltningsrätterna och myndighetsmaterial. En stor mängd litteratur ingår.


Allt innehåll i JUNO

Hitta specifika dokument och argumentation

I JUNO hittar du ett brett juridiskt beslutsunderlag. Över 1 miljon domar och tusentals kommenterade lagar. Om du behöver hjälp har vi kostnadsfri support och användarutbildning.


Boka användarutbildning

JUNO hjälper dig i ditt dagliga arbete

JUNO ger dig allt beslutsunderlag du kan tänkas behöva för att ta trygga, rättssäkra beslut.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om JUNO och svara på eventuella frågor du har.

Håll dig uppdaterad

Läs våra senaste nyheter