Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

JUNO Abonnemang

Abonnemangen JUNO BAS, PREMIUM och TOTAL är omsorgsfullt anpassade för att fylla de olika behov du som jurist kan ha. Här ser du en tydlig överblick över de olika abonnemangens innehåll.

Jurist- eller advokatbyråer tecknar abonnemang för samtliga jurister på bolaget.

Jag vill veta mer

BAS

Abonnemanget BAS fyller ett basbehov av juridisk information. Med BAS kan du följa den dagliga juridiska utvecklingen vad avser författningar, praxis och förarbeten. Abonnemanget ger tillgång till grundläggande rättsinformation, myndighetsföreskrifter, daglig nyhetsbevakning av rättsläget samt Karnovs lagkommentarer. EU-rätt ingår med en unik koppling till svensk rätt samt EU-initiativ med en kontinuerlig kartläggning över kommande EU-rättslig lagstiftning med analyserande kommentarer.

PREMIUM

PREMIUM är framtaget för dig som har behov av att hålla dig uppdaterad, men som också vill fördjupa dig i särskilda frågor eller behöver komma vidare i t.ex. en rättsutredning med hjälp av djupa lagkommentarer och analyser. Utöver det grundläggande basinnehållet ger PREMIUM dig tillgång till de djupa lagkommentarerna från Lexino och Norstedts Juridik – omtyckta och ovärderliga guider som vägleder och ger dig en objektiv och verklighetsnära bild av gällande svensk rätt. Sök exempelvis obehindrat i de klassiska kommentarerna ur Norstedts Laghandböcker och Gula- respektive Blå Biblioteket.

 

TOTAL

Allt finns med – TOTAL är abonnemanget som samlar innehållet från både Karnov Juridik och Zeteo – en trygg och heltäckande tillgång till juridisk information. Abonnemanget inkluderar samtligt innehåll ur BAS och PREMIUM och mycket mer därtill. Exempelvis Sveriges mest omfattande digitala samling av juridisk litteratur, med över 600 titlar, författade av över 1000 juridiska experter. Det ständigt växande biblioteket, med löpande uppdateringar, garanterar dig obehindrad tillgång till mängder av aktuell juridisk litteratur av högsta kvalitét. Få löpande nya nummer av en mängd välrenommerade juridiska tidskrifter med tusentals artiklar om aktuella juridiska frågor. JUNO TOTAL erbjuder det du som jurist behöver i din vardag – allt för att hjälpa dig ta bättre beslut snabbare.

Komplettera ditt JUNO-abonnemang:


Avtalsguiden

Ger dig över 360 modellavtal och bolagshandlingar och möjligheten att skapa dina avtal just så som du vill ha dem. Allt är utförligt kommenterat med checklistor och praktiska användbara förhandlingsråd från våra erfarna experter.


Läs mer

Rättsområdesanalyser

Rättsområdesanalyser, ROA, är till för dig som vill få en bredare nyhetsbevakning. Våra experter väljer ut aktuella rättshändelser, inom ditt rättsområde och kommenterar dessa.


Läs mer

Affärsinformation

Behöver du ta fram information och nyckeltal om fastigheter, företag, personer eller fordon? Vill du snabbt hitta information om firmatecknare, styrelse eller ladda ner ett företags årsredovisning? Då är det Affärsinformation i JUNO du behöver.


Läs mer

Tillägg Tidskrifter

Ger dig möjlighet att komplettera ditt BAS- eller PREMIUM abonnemang med JUNO:s tidskrifter. Kontakta oss för mer information.


Kontakt

E-böcker Flex

Komplettera ditt BAS- eller PREMIUM abonnemang med ett begränsat urval av e-böcker. Kontakta oss för mer information.


Kontakt

E-utbildning

Med Sveriges främsta jurister som föreläsare är det lätt att vidareutbilda sig. Med ett komplett abonnemang på e-utbildning kan du välja fritt mellan ett 50-tal kurser och enkelt öka din juridiska kompetens.


Läs mer

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om JUNO och svara på de eventuella frågor du har. Är du student? Klicka här.