Tidskrifter

JUNO erbjuder ett flertal juridiska tidskrifter, bland annat Juridisk Publikation, Svensk Juristtidning, Ny Juridik och Insolvensrättslig Tidskrift.

 • Insolvensrättslig Tidskrift, från 2016 och framåt
  Insolvensrättslig Tidskrift (InraTi) är ett forum för forskning och debatt för de insolvensrättsliga frågorna i ett tvärvetenskapligt perspektiv.
 • Juridisk Publikation, från 2009 och framåt.
  Juridisk publikation är en rättsvetenskaplig tidskrift, med en upplaga som gör den till en av de största akademiska juridiska tidskrifterna i Europa, som innehåller kvalitativa artiklar i syfte att främja den juridiska debatten i Sverige.
 • Ny Juridik
  Välskrivna artiklar om nya författningar och den senaste rättsutvecklingen, skrivna utifrån ett praktiskt perspektiv för yrkesverksamma jurister.
 • Skattenytt
  Tusentals artiklar, litteraturrecensioner och annat juridiskt material från en av Sveriges ledande tidskrifter inom skatterätt.
 • Svensk Juristtidning från 1969 och framåt
  Anrik juridisk tidskrift som förutom rättsvetenskapliga artiklar innehåller artiklar från praktiskt verksamma jurister, studentuppsatser, praxissammanställningar, debattartiklar och litteraturlistor.
 • Svensk Skattetidning från 1990 och framåt
  Svensk Skattetidning har särskilt fokus på det som händer inom näringslivet och finansvärlden. Den ger heltäckande analys och löpande bevakning av skatteområdet som du har stor nytta av i din yrkesvardag som skattejurist eller ekonom.
 • Upphandlingsrättslig Tidskrift (UrT)
  Tidskriften publicerar artiklar som inriktar sig på rättsvetenskapliga frågeställningar inom offentlig upphandling. Artiklarna kan även beröra t.ex. ekonomiska, tekniska eller arbetsrättsliga frågeställningar i offentliga upphandlingar. Ges ut med 4 nummer per år. 
 • Nordisk Tidsskrift for Selskabsret
  Nordisk Tidsskrift for Selskabsret behandlar aktuella juridiska och ekonomiska frågor som är av betydelse för bolagsrätten; konkurrensrätt, skatterätt, redovisning och revision. Tidningen kommer ut 4 gånger per år.

   

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om tidskrifter i JUNO och svara på de frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.