Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där tyngd och tradition blandas med flexibilitet och nytänkande.

Se lediga tjänster

Vi är stolta över våra duktiga medarbetare

På Norstedts Juridik ser vi varje medarbetares unika kompetens och värde. Det är vår uppgift att få varje individ att växa och utveckla sina förmågor på bästa sätt.

Gemensamma värderingar, ömsesidig respekt och dialog präglar stämningen på Norstedts Juridik. Vi kan erbjuda dig en trevlig miljö med kunniga och professionella kollegor i ett framgångsrikt företag, ledande inom sitt fält med ett mycket starkt kunderbjudande. Hos oss får du utmanande arbetsuppgifter som främjar din utveckling med möjlighet att göra skillnad. 

Det gör oss till en stark organisation med anställda som är bäst inom just sitt område. Oavsett roll präglas arbetet på Norstedts Juridik av teamwork och kvalitetstänkande, ofta arbetar du i projekt med gränsöverskridande karaktär. Vi har ett öppet och positivt klimat där våra anställda stannar länge, vilket vi ser som ett tecken på att man trivs  bra med sina arbetsuppgifter och med företaget.

Välkommen till Norstedts Juridik!

Våra förmåner

Medarbetarna är vår största och viktigaste resurs. De är anledningen till att Norstedts Juridik är ett framgångsrikt företag. Vi visar vår uppskattning genom bra förmåner.

Pension, försäkring & föräldralön

Vi erbjuder tjänstepension, kollektivavtalade försäkringar och självklart föräldralön för dig som blir förälder.

Din tid

Vi tror på möjligheten att kunna styra sin arbetstid. Flextid, sommartid, fem extra lediga dagar och fyra dagars arbetstids-förkortning tror vi kan bidra till en bra balans i arbetslivet.

Hälsa & friskvård

Vi vill att våra medarbetare ska vara friska och må bra. Därför erbjuder vi förmåner inom hälsa och friskvård såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård och subventionerade luncher.

Håll dig uppdaterad