Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Hjälp oss bana vägen för rättvisa

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där tyngd och tradition blandas med flexibilitet och nytänkande.

Våra lediga tjänster

Vi har just nu inga lediga tjänster, men du kan alltid skicka in en intressanmälan.

Våra lediga tjänster

Spontanansökan

Skicka gärna en spontanansökan till oss, även om det du söker inte finns bland våra lediga tjänster just nu.

Customer Success Manager

I rollen som Customer Success Manager (CSM) på Norstedts Juridik är ditt uppdrag att säkerställa att våra kunder når sina önskade resultat. 

Vilka är vi?

Vi finns till för de som jobbar med juridik eller i olika situationer behöver tillgång till juridisk information. Vi hjälper dem fatta bättre beslut, snabbare – man kan kalla oss marknadens juridiska coach. För att kunna vara det behöver vi bra medarbetare med bred kompetens inom många olika områden. Vi letar efter specialistkompetens men även bredd och försöker se varje medarbetares unika värde. Det är vår uppgift att få varje individ att växa och utveckla sina förmågor på bästa sätt. Vi har funnits i 200 år - det är häftigt! Nu planerar vi för ytterligare 200år – häng på du med!

94 st
engagerade medarbetare
57 %
av cheferna är kvinnor
200 år
sedan verksamheten grundades

Ett urval av våra förmåner

Din tid

Vi tror på möjligheten att kunna styra sin arbetstid. Flextid, sommartid, fem extra lediga dagar, fyra dagars arbetstids-förkortning samt hybridarbete tror vi kan bidra till en bra balans i arbetslivet.

Hälsa & friskvård

Vi vill att våra medarbetare ska vara friska och må bra. Därför erbjuder vi förmåner inom hälsa och friskvård såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstid i samband med förlängd lunch, subventionerad lunch, företagshälsovård samt subventionerad massage på kontoret.

Medarbetarbonus

Vi tillämpar en bonusmodell som baseras på uppfyllnad av koncernens finansiella mål i kombination med personliga mål (KPI:er). Det skapar tydliga förväntningar, stärker känslan av att vi alla bidrar till helheten och ett sätt för oss att visa uppskattning för våra duktiga medarbetares prestationer

Pension, försäkring & föräldralön

Vi erbjuder tjänstepension, kollektivavtalade försäkringar och självklart föräldralön för dig som blir förälder. 

Att jobba hos oss

Gemensamma värderingar, ömsesidig respekt och dialog präglar stämningen på Norstedts Juridik. Vi kan erbjuda dig en trevlig miljö med kunniga och professionella kollegor i ett framgångsrikt företag, ledande inom sitt fält med ett mycket starkt kunderbjudande. Det gör oss till en stark organisation med anställda som är bäst inom just sitt område.

Vi har ett öppet och positivt klimat på vår arbetsplats. Våra anställda stannar länge och vi är stolta över vår genomsnittliga anställningstid på 12,4 år, vilket vi ser som ett tecken på att man trivs bra med sina arbetsuppgifter och med företaget. 

Vi är stolta över att ha medarbetare som år efter år visar på ett högt medarbetarengagemang vilket är ett tecken på att medarbetare trivs och känner en entusiasm för arbetet. Det är även ett mått på företagets hälsa och visar på en god relation mellan arbetsgivare och medarbetare.

Välkommen till Norstedts Juridik!

Våra värderingar

Customer Centricity
Vi sätter kundens upplevelse främst i allt vi gör. Som medarbetare känner du till hur just dina kunder arbetar och kan formulera hur vår verksamhet skapar unikt värde- vägledande och rådgivande.

Simplicity and Transparency
Vi vill att våra kunder, partners och författare vet vad vi står för, vad vi erbjuder och vilket värde vi skapar. Därför levererar vi produkter och lösningar genom en öppen och tydlig affärsmodell.

Quality
Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet, i vår service, vårt innehåll och våra digitala lösningar. Våra varumärken står som garanti för högsta kvalitet- alltid.

One Team- One Company
Våra länder, organisationer och avdelningar arbetar tillsammans, har gemensamma prioriteringar- tvärfunktionellt och gränsöverskridande.

Culture Club Scandinavia

Ett team av medarbetare från Sverige och Danmark som arbetar för en gemensam kultur i Karnov Group. Det kan vara allt från att genomföra sociala evenemang till projekt för att skapa en trivsam arbetsplats för att främja gott samarbete över avdelnings- och landsgränser. Dessutom arbetar Culture Club för en inspirerande arbetsmiljö som skapar motivation i vardagen.

Flexibel arbetsplats

Åren av hemarbete till följd av pandemin har givit oss mängder av värdefulla insikter vad gäller omställning, digitalisering och nya arbetssätt. Vi är måna om att ta vara på alla lärdomar, men samtidigt ödmjuka inför att vi kanske inte har alla svar ännu. Just nu provar vi en hybridmodell där fasta kontorsdagar blandas med valfria dagar. En modell framtagen utifrån medarbetarnas svar på frågan hur de önskar att arbeta post covid.

När vi träffas på kontoret fyller vi på med härlig energi, kreativitet och inspiration från varandra och värnar på så sätt om vår fina kultur och sammanhållning. Samtidigt ger måttet av valfrihet och flexibilitet goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid.

Möt några av oss

Lägg till person från content, affärsutveckling, utbildning, news och en som varit på företaget länge.

  1. Namn, titel och avdelning
  1. Övergripande – vad tycker du om att jobba på NJ? Företaget? Kollegorna? Arbetsuppgifter? Alla börjar med "Det bästa med Norstedts Juridik är ..... "

Mette Strand

Förmögenhetsrätt, ersättningsrätt, försäkringsrätt, associationsrätt och insolvensrätt

Johan Norman

Socialrätt, förvaltningsrätt och straffrätt samt Fråga experten i JUNO för kommuner, resuméer och analyser inom socialtjänst och överförmyndare samt offentlig förvaltning