Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Nå ut med viktiga publikationer

Vi ansvarar för utgivning och försäljning av offentliga publikationer på uppdrag av myndigheter och organisationer.

Norstedts Juridik samverkar idag med flertalet myndigheter och organisationer där vi producerar, säljer, marknadsför och distribuerar tryckt information.

Vi hjälper gärna din organisation eller myndighet att nå ut med viktiga publikationer. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan samarbeta.

Eva von Fircks

Förlagskonsult

Vikten av det tryckta ordet

Vi vill att du ska kunna ta vara på fördelarna med de digitala möjligheterna – men utan att tappa bort det tryckta ordet. Därför väljer vi att även fortsättningsvis erbjuda våra kunder och uppdragsgivare både digitala tjänster och tryckta böcker.

Goda skäl att anlita oss

Vi säljer åt er

Vår kundservice hanterar beställningarna av era publikationer. Vi informerar fysiska och digitala bokhandlare så att de kan göra beställningar för sina kunders räkning.

En erfaren kontaktperson

Hos oss får ni en kontaktperson med stor kunskap om produktion, ekonomi, marknadsföring och distribution, som ansvarar för hela uppdraget.

Vi delar på intäkterna

Ni ansvarar för innehållet i publikationerna och ofta även för trycket. Vi publicerar, lagerhåller, marknadsför och distribuerar - tillsammans delar vi på intäkterna.

Vi sköter marknadsföringen

Genom ett stort antal olika initiativ och kanaler säkerställer vi att marknadsföringen av era publikationer får ett så brett genomslag som möjligt.