Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Norstedts Juridik fyller 200 år

I 200 år har vi stöttat Sveriges jurister att fatta trygga beslut i krävande situationer. Det har gett oss stadiga rötter. Nu fortsätter vi bana vägen för rättvisa!Vi är med i en exklusiv klubb

Här kan du se de företag som följt med oss på resan sedan 1800-talet

Läs mer om Norstedts Juridiks historia

Historien om Norstedts Juridik

Historien om Norstedts Juridik börjar 1823 i Stockholm då Per Adolf Norstedt tillsammans med sönerna Carl och Adolf startar firma P.A. Norstedt & Söner. 200 år senare är Norstedts Juridik ledande på marknaden för juridisk information.

Norstedts Juridik fyller 200 år!

En tillbakablick visar hur mycket som förändrats och utvecklats sen vår start och hur många historiska milstolpar vi fått uppleva. Det är med stolthet vi blickar tillbaka på vår långahistoria och konstatera att vi är med i en mycket exklusiv klubb.

Sveriges Rikes Lag har blivit en symbol för rättssamhället

Sedan Sveriges Rikes Lag gavs ut första gången år 1861 har den för många blivit en symbol för det svenska rättssystemet. Första upplagan var tunn som en pocketbok med 623 sidor och med åren har den blivigt fylligare. Idag - år 2023 har den hela 4567 sidor och väger 3 kg. Även fast pappret är så tunt så är det stark nog att bära hela lagboken. Vågar du testa?