Förenklade skatteregler för egenföretagande – e-kurs med Katarina Bartels och Urban Rydin

Jag vill veta mer


Denna e-kurs går igenom delbetänkandet till utredningen Enklare skatteregler för enskilda näringsidkare. Urban Rydin och Katarina Bartels, som båda sitter med som experter i utredningen, går igenom betänkandet och dess förslag. De ger sin syn på vad som är bra och dåliga förslag i delbetänkandet. 

Allmänt om kursen:
42 minuter
Inspelad i augusti 2020

Katarina Bartels

Om föreläsare:

Katarina Bartels

Katarina Bartels är verksam som skattejurist på Skattebyrån inom LRF Konsult. Hon har en bakgrund från Skatteverket och lång erfarenhet av rådgivning till små och medelstora företag, samt har skrivit artiklar och hållit utbildningar i ämnet.

Läs mer

Urban Rydin

Om föreläsare:

Urban Rydin

Urban Rydin är chef för Skattebyrån inom LRF Konsult. Med detta följer ett uppdrag som skatteansvarig för LRF, där han deltagit som expert i flera utredningar. Han har även skrivit såväl böcker som artiklar på skatte- och privatekonomiområdet. År 2003 disputerade han med en avhandling koncentrerad på småföretagarens skattemässiga villkor.

Läs mer

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om e-kursen/e-utbildning och svara på de ev. frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.