Juridisk e-utbildning i Zeteo

Som jurist är det viktigt att hålla sig uppdaterad, men det kan vara svårt att få tiden att räcka till för att ta del av all den kunskap man vill ha och behöver. Med Juridisk e-utbildning i Zeteo, väl anpassat för dagens rörliga, uppkopplade yrkesliv, kan du enkelt säkra din kompetens och konkurrenskraft inför framtiden. 

Beställ en e-kurs för endast 799 kr Se hela kursutbudet

Av experter - för experter

Tillsammans med Sveriges ledande juridiska experter har vi skapat Sveriges största juridiska e-kursbibliotek bestående av relevanta och intressanta e-kurser. Kursutbudet sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management. Med Juridisk e-utbildning i Zeteo kan du enkelt hålla dig à jour med den senaste utvecklingen inom ditt rättsområde.

Format och innehåll
E-kurserna finns enkelt tillgängliga online direkt i Zeteo. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du måste svara på för att kunna tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Uppfyller Advokatsamfundets riktlinjer
Kurserna uppfyller Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Med Juridisk e-utbildning fyller du som är advokat enkelt dina årliga utbildningstimmar.

Vill du veta mer om Juridisk e-utbildning i Zeteo?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

* Obligatoriska fält

Håll dig uppdaterad