Till övergripande innehåll för webbplatsen

Toppa den juridiska formen med e-utbildning!

Är du i juridisk toppform? Med Sveriges främsta jurister som personliga tränare är det lätt att vidareutbilda sig. Med ett komplett abonnemang på E-utbildning kan du välja fritt mellan ett 50-tal juridiska kurser och löpande stärka din juridiska expertis.

Visa hela kursutbudet

Utbilda dig löpande!

Av experter - för experter
Tillsammans med ledande juridiska experter erbjuder vi Sveriges största juridiska e-kursbibliotek bestående av relevanta och intressanta e-kurser. Kursutbudet sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management. Med ett så brett utbud av kurser kan du enkelt toppa den juridiska formen.

Juridiska kurser för dig i farten
Kurserna finns enkelt tillgängliga online. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och är uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du svarar på för att tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning
Kurserna följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Du som är advokat kan enkelt fylla sex av dina arton utbildningstimmar med Juridisk e-utbildning.

Djupdyk i hela kursutbudet
Teckna ett komplett abonnemang på Juridisk e-utbildning och få tillgång till det hela och ständigt växande kursutbudet. För mer information om priser och valmöjligheter fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om juridisk e-utbildning och svara på de eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.