Smidig utbildning med våra juridiska e-kurser

Med ett abonnemang på E-utbildning kan du välja mellan ett 50-tal juridiska kurser och löpande stärka din juridiska kompetens. Kursutbudet uppdateras 

Visa hela kursutbudet

Utbilda dig löpande!

Av experter - för experter
Tillsammans med några av Sveriges ledande juridiska experter erbjuder vi ett stort juridiskt e-kursbibliotek. Kursutbudet sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, som till exempel anställningsskyddslagen, varumärkestvister och change management.

Smidigt format
Kurserna finns enkelt tillgängliga online. Varje kurs är ungefär 90 minuter lång och är uppdelad i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du svarar på för att tillgodoräkna dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

Följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning
Kurserna följer Advokatsamfundets riktlinjer för e-utbildning och ger ett personligt intyg efter godkänd och genomförd utbildning. Du som är advokat kan enkelt fylla sex av dina arton utbildningstimmar med Juridisk e-utbildning.

Djupdyk i hela kursutbudet
Teckna ett abonnemang på Juridisk e-utbildning och få tillgång till hela kursutbudet. För mer information om priser och valmöjligheter fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om juridisk e-utbildning och svara på de eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.