Till övergripande innehåll för webbplatsen

JUNO för Arbetsrätt & arbetsmiljö

JUNO är unikt anpassad för dig med personalansvar eller som på annat sätt arbetar med frågor kring arbetsrätt och arbetsmiljö inom offentlig verksamhet. Oavsett om du arbetar som chef eller verksamhetsansvarig, personalhandläggare, skyddsombud eller fackligt ombud på kommunen hittar du de juridiska underlag och den myndighetsinformation du behöver som stöd i ditt arbete.

 

Testa JUNO gratis

Bevaka just dina sökord

Skapa bevakningar av just dina sökord och få skräddarsydda nyhetsbrev. Du har också möjlighet att bevaka specifika paragrafer och sökord från specifika källor.


Fråga experten

Vi ger dig all information och allt stöd du behöver för att kunna fatta rättssäkra beslut. Behöver du experthjälp med olika frågor finns det en kostnadsfri fråga-svar-tjänst i JUNO. Vår expert svarar på din fråga inom 7 dagar och alla frågor och svar publiceras i tjänsten, självklart anonymiserat.


"Det är viktigt att beslut fattas på rätt grunder, därför använder jag JUNO. Tjänsten är lätt att använda och innehåller allt material jag kan tänkas behöva. "

- Linda Vonstad, Avdelningschef Stadsbyggnadskontoret - Stockholm stad

Testa JUNO kostnadsfritt i 14 dagar!

Test av tjänsten är tillgängligt för organisationer och företag. Testperioden löper automatiskt ut efter 14 dagar och förbinder inte till något köp.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Nyheter