Till övergripande innehåll för webbplatsen

JUNO för Offentlig upphandling

JUNO är unikt anpassad för dig som arbetar inom offentlig upphandling, oavsett om du arbetar som handläggare, kommunjurist, nämndsekreterare eller chef inom kommunen. Här finns all den juridiska information som berör och reglerar upphandlingsområdet.

Boka visning av JUNO

Guider

I våra guider hittar du ett juridiskt informationsunderlag som hjälper dig att fatta rätt beslut i olika frågor. Inom offentlig upphandling har vi guider inom:

Konkurrensrättsfrågor

LOU

LUF

LOV

LUK

Överprövning, m.fl


Fråga experten

Vi ger dig all information och allt stöd du behöver för att kunna fatta rättssäkra beslut. Behöver du experthjälp med olika frågor finns det en kostnadsfri fråga-svar-tjänst i JUNO. Vår expert svarar på din fråga inom 7 dagar och alla frågor och svar publiceras i tjänsten, självklart anonymiserat.

Våra experter"Mina sökningar börjar regelmässigt med JUNO då jag på detta sätt får en god överblick över lagstiftningen, förarbeten och praxis. Det är väsentligt att välmeriterade jurister grundligt har kommenterat lagtexten. "

- Dan Ageborn, Kommunjurist - Gävle kommun

Boka visning av tjänsten och få testa fritt!

Vi visar dig hur tjänsten fungerar och därefter får du möjlighet att själv testa tjänsten. Test av tjänsten är tillgängligt för organisationer och företag. Testperioden löper automatiskt ut efter 14 dagar och förbinder inte till något köp.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Nyheter