Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Nytt om JUNO

Här kan du läsa om alla uppdateringar och förändringar vi gör i vår digitala tjänst JUNO.

Ny litteratur i JUNO

JUNO innehåller en stor samling juridisk litteratur. En samling av bland annat handböcker, lagkommentarer och tidskrifter som stadigt växer. Du kan se all litteratur via länken nedan. Saknar du tillgång till vissa e-böcker? Kontakta support@nj.se så hjälper vi dig!

Ny och förbättrad funktionalitet

Vi arbetar ständigt för att effektivisera och underlätta arbetet för dig som är användare av JUNO. Nedan visas några av de förbättringar som vi nyligen lanserat i tjänsten.

Uppdateringar i JUNO under 2022

  • Microsoft slutar att uppdatera webbläsaren IE11 (Internet Explorer 11). Norstedts Juridik kommer därför att sluta stödja denna webbläsare från och med 5 april och vi ber därför våra användare att uppdatera till en annan webbläsare. IE11 lever inte längre upp till önskade funktions- och säkerhetskrav och är därför ersatt med webbläsaren Edge av Microsoft. Vänligen klicka på länken här för att flytta dina bokmärken, lösenord, m.m. till Edge.

  • Kommunsidorna i JUNO har fått ett nytt, uppdaterat utseende. Kommunsidorna har även fått ett nytt sökfält med kategorisök. 

  • Du kan nu skapa genvägar till dina favoriter - till de områden i JUNO som du använder mest.

  • Menyn i JUNO där du väljer mellan dina områden som du har tillgång till har fått ett nytt, mer överskådligt utseende.

Aktuella servicemeddelanden och notifieringar

Problem att logga in?

Om du upplever problem med att använda gamla bokmärken eller genvägar för att logga in i JUNO så ber vi dig kontrollera att dessa är uppdaterade med den nya adressen: http://juno.nj.se/b

Support

Vår kundsupport hjälper dig gärna med tekniska problem eller andra frågor som rör JUNO.

Du kan nå vår support under dygnets alla timmar. Du får alltid snabb hjälp när du behöver det, vardag som helg.