Årets roligaste arbetsdag – Wolters Kluwer var på plats under Advokat-SM 2017

Av: Norstedts Juridik Ämne: Norstedts Juridik 2017-08-29

Tävlingsnerver, slipade dobbar, svettiga lagtröjor, teamkänsla och speedshooting är stående inslag på Advokat-SM i fotboll; även kallat årets roligaste arbetsdag!

Det årligen återkommande eventet Advokat-SM – eller ”årets roligaste arbetsdag” som det också har kallats - ägde rum fredagen 25 augusti. Wolters Kluwer fanns på plats med vattenflaskor till alla deltagare, fotbollar och solstolar att ta igen sig i. Inte minst höll vi som vanligt i den populära och traditionsenliga Speedshooting-tävlingen! Många imponerande skott sattes och nya toppnoteringar gjordes hela tiden.

some_facebook_pic3_advokatsm2017
 

Alexandra Lindberg från Advokatfirman Törngren Magnell tog rekordet för dam med en bollhastighet på 87 km/h och blev därmed en av två lyckliga vinnare av våra åtråvärda pokaler. Vinnare på herrsidan blev Viktor Wihlstrand från Advokatfirman Lindahl med 117 km/h. Grattis säger vi till Alexandra och Viktor och vi tackar även alla speedshooting-deltagare för deras insatser! I vanlig ordning avslutades dagen på Berns med middag och fest för alla deltagarna.