Låt Zeteo göra jobbet när du skriver avtal

Av: Norstedts Juridik Ämne: Affärsjuridiska avtal, Zeteo 2018-02-22

Avtal. Ett av juridikens fundament. Med den digitala handboken Affärsjuridiska avtal, som nu finns tillgänglig direkt i Zeteo, får du tillgång till experternas bästa råd om hur du ska formulera dig och vad du absolut inte får glömma när du skriver avtal. Ingen teori, bara hands on.

En riktigt vass konkurrensklausul, någon? En välformulerad Legal opinion för just dina förutsättningar, klar igår, helst. Eller en trogen klient som ber om ett funktionellt it-avtal – hur ska ett sådant se ut?

Konkret och djuplodande hjälp med avtalsskrivandet inom en lång rad områden – det är uppdraget för den digitala handboken Affärsjuridiska avtal. Och för att kunna ge den hjälpen är man förstås ingen duvunge utan en jurist som varit med förr. Därför är det inte så konstigt att bland dem som författat innehållet i Affärsjuridiska avtal hittar du såväl advokaterna Dan Hanqvist och Tobias Edvardsson som Advokatsamfundets ordförande Christer Danielsson. De och alla andra författare som bidragit till handboken har praktikern och inte minst den lite mindre byrån i åtanke – här är det inget lullull eller hänvisningar till romersk rätt – här är det handfasta råd om hur man formulerar sig i en mängd olika avtalsämnen och sammanhang som gäller.

Med Affärsjuridiska avtal, som nu finns i Zeteo, får du verkliga stalltips när det gäller såväl att formulera aktieägaravtal som avtal om företagsöverlåtelser, it-avtal och på en lång rad andra ämnesområden.

Alla de tydliga instruktioner som Affärsjuridiska avtal ger, leder till att här finns tid och pengar att spara, här finns en bra start inför en ny uppgift och en möjlighet för den som ännu inte har tusen timmar på avtalsskrivarkontot att ha ett riktigt bra underlag i ordning inför nästa kundmöte. Allt finns i Zeteo.

ps. För dig som undrar är Affärsjuridiska avtal en ny, utökad och förbättrad utgåva av Crito som – förutom flytten till Zeteo – bytt namn.