Lyssna på Norstedts Juridiks författare på Svensk Juriststämma

Av: Norstedts Juridik Ämne: Våra experter 2018-04-25

Att vara författare hos oss på Norstedts Juridik borgar för att man är välrenommerad och kunnig inom sitt rättsområde. Att dessutom höra till dem som talar på Svensk Juriststämma stärker förstås aktierna ytterligare. Advokaten Eva-Maj Mühlenbock, partner på Lindahl, är en av dem som gör både och.

Den 7 och 8 mars äger årets upplaga av Svensk Juriststämma rum i Stockholm. Här bjuds det som alltid på seminarier och debatt inom en lång rad rättsområden och för att sätta detta i verket behövs det såklart kvalificerade jurister som talar under seminarierna och som gör att den likaledes kvalificerade publiken kan lämna dagarna med ny kunskap och nya idéer.Svensk Juriststämma 2018

Författare till LOU-kommentaren i Gula Biblioteket
Bland årets talare finns advokaten Eva-Maj Mühlenbock - en av författarna till ”Lagen om offentlig upphandling – en kommentar” som är utgiven hos oss på Norstedts Juridik. Rubriken på seminariet som Eva-Maj håller tillsammans med Ellen Hausel Heldahl, projektledare på Svenskt Näringsliv, lyder kort och gott ”Offentlig upphandling”.

-Vi kommer att presentera några smakprov på det allra senaste inom offentlig upphandling. Det är ett väldigt dynamiskt rättsområde där det händer mycket och det är ju också därför som kommentaren blir allt tjockare, säger Eva-Maj.

Viktigt med mötesplatser
På Svensk Juriststämma har Eva-Maj medverkat som talare flera gånger tidigare och hon vill verkligen slå ett slag för den:
-Det finns mycket utbildning för jurister, men då är det ofta uppdelat på de olika yrkesgrupperna. Däremot är det inte särskilt ofta hela juristsverige har möjlighet att träffas på det sätt som Svensk Juriststämma innebär. Jag kan inte nog understryka betydelsen av sådana mötesplatser, avslutar hon.