Jurist-SM i padel - Norstedts Juridik sponsrar ny satsning med ambition

Av: Norstedts Juridik Ämne: Norstedts Juridik 2019-01-25

I år lanseras ett helt nytt sportevenemang för Sveriges advokater och jurister - Jurist-SM i padel. Norstedts Juridik finns med som samarbetspartner och bakom den nya satsningen står Sebastian Hesam, som även projektleder den prestigefulla turneringen Advokat-SM i fotboll.

Social lagsport som erövrat mark i hela världen
Padel är världens snabbast växande racketsport. Den superpopulära och roliga sporten, som är enkel att bemästra för alla oavsett förkunskaper, är en blandning mellan tennis och squash och har etablerat sig med råge i Sverige.

- Padel är ett perfekt format för mingel och nätverkande i en avslappnad miljö. Min ambition är att skapa plattformar där branschen kan samlas och träffas utan kostymen på men som fortfarande har tävlingsmomentet där. Jurister är tävlingsinriktade, det har jag sett i första hand framför allt på Advokat-SM i fotboll som jag varit projektledare för i 9 år. Att hitta deltagare som nu är sugna att haka på detta nya spår blir nog inte en utmaning, säger Sebastian.

Nära samarbete med Norstedts Juridik
Jurist-SM i padel har redan nu från lansering ett naturligt samarbete med Norstedts Juridik.

- Norstedts Juridik har varit nära samarbetspartner till Advokat-SM i fotboll i 9 år och är den självklara samarbetspartnern även vid denna lansering, fortsätter Sebastian.

Information om turneringen och anmälan
Turneringen spelas fredagen den 5 april i PDL Center i Frihamnen där vinnande par, utöver ära och pokal, får skänka 10 000 kr till valfri välgörenhetsorganisation.

Padel spelas alltid som dubbel och samtliga lag i tävlingen ska bestå av en man och en kvinna. Läs mer om turneringen och anmäl dig på hemsidan för Jurist-SM i padel.

Antalet platser är begränsat - så först till kvarn!