Välkomna tillbaka, till någonting nytt

Av: Norstedts Juridik Ämne: Norstedts Juridik 2018-04-26

Norstedts Juridik är tillbaka, med Karnov Group som ny ägare. Olov Sundström, tidigare VD för Wolters Kluwer Sverige AB och nu åter VD för Norstedts Juridik, ser fram emot att tillsammans med medarbetare och författare fortsätta att utveckla produkter och tjänster som Sveriges jurister behöver i sin yrkesutövning.

I slutet av oktober förra året blev det klart att Karnov Group köper affärsområdet Legal & Regulatory av Wolters Kluwer Sverige AB. Försäljningen är nu klar och innebär att vår bokutgivning, Zeteo, e-kurser, Crito samt vår marknadsföring, försäljning och distribution av offentliga publikationer har övergått i Karnov Groups ägo, och att vi även har återtagit vårt tidigare namn Norstedts Juridik.

Business as usual

Vid överlåtelsen har all personal, alla förpliktelser och rättigheter i förhållande till kunder, författare, leverantörer och andra partners följt med. Med uppbackning av vår nya ägare kommer vi att fortsätta att leverera det ni är vana vid; aktuell och korrekt juridisk information på internet, i bokform och som e-kurser.

För er och oss är det alltså business as usual.

Produktutveckling

Under namnet Norstedts Juridik kommer vi att fortsätta att förbättra våra produkter och tjänster. Redan nu under januari kommer Zeteo att flytta till en ny teknisk plattform. Kort därefter lanserar vi även en ny version av Crito - Affärsjuridiska avtal.


- Den här affären ger stora möjligheter till produktutveckling. Vi kommer att kunna fortsätta utveckla våra produkter och tjänster med ett helt unikt innehåll vad gäller omfattning, aktualitet och kvalité, säger Olov Sundström.

Om Karnov Group

Karnov Group är Skandinaviens största leverantör av juridiska informationstjänster inom juridik, skatt och revision. Genom varumärken som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member och Forlaget Andersen, ger Karnov Group kunskap och insikter som gör det möjligt för mer än 40 000 användare att ta bättre beslut snabbare - varje dag. Med kontor i Köpenhamn, Stockholm och Malmö har Karnov Group idag 230 anställda. Karnov Group ägs av Five Arrows Principal Investments, en del av Rothschild Group.

Nya kontaktuppgifter

Kundservice

Email: kundservice@nj.se Telefon: 08-598 191 90

Support

Email: support@nj.se Telefon: 08-598 191 60