Till övergripande innehåll för webbplatsen

Norstedts Juridik flyttar hem - Välkommen till vårt "nya" kontor!

Av: Ulf Widlund Ämne: I själva verket 2019-10-10

Karnov och Norstedts Juridik flyttar den 14 oktober in i Norstedts lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Lokalerna har totalrenoverats under det senaste halvåret. Inflyttningen är det sista steget i sammanslagningen av de två bolagens svenska verksamheter.

Under det halvår som renoveringen har pågått har Karnovs kontor i Vasastan i Stockholm fungerat som temporära lokaler för hela företaget. Men eftersom det är för litet för det sammanslagna bolaget föll valet på att göra Norstedts kontor i Stadshagen på Kungsholmen till ny hemvist för hela företaget.fasad Warfvinges vägFör att känslan av nystart ska infinna sig har lokalerna genomgått en fullständig renovering och förvandlats till ett modernt kontor som ska möta alla de krav som den nuvarande och framtida verksamheten kan ställa.

Norstedts Juridik hälsar alla gamla och nya författare välkomna till det nya kontoret på Warfvinges väg 39, se Google maps.Susanne Envall- Särskilt varmt välkomna hälsar vi alla Karnovförfattare som inte tidigare har besökt Norstedts Juridiks kontor på Kungsholmen, säger HR-chefen Susanne Envall.
- Vi hoppas att de, och alla andra, ska känna sig hemma hos oss och att man ska trivas när man kommer på besök.