Kalendrar för skola, fritids och förskoleklassen

Nu kan du beställa Planeringskalender och Fritzes kalender, båda för förskola, skola och fritidshem för läsåret 2022/2023. Planeringskalendern är oumbärlig för att kunna berätta om allt spännande som hänt under dagen för föräldrar men också påminna om vad som planeras. Fritzes kalender hjälper dig som pedagog i din planering och uppföljning. Beställ båda redan idag.

Planeringskalender för förskola, skola och fritidshem

Husdjur – det är årets kalendertema. Här får du ta del av både ovanliga och vanliga djur som vi kan ha i hemmet. Dessutom får du som pedagog ett redskap för att hålla föräldrarna uppdaterade om aktuella och kommande aktiviteter i skolan och på förskolan. Kalendern är i A3 format och spiralbunden så att den är enkel att hänga upp på väggen där både personal och föräldrar passerar!

Kalendern har tydliga veckoblad från juli 2022 till juni 2023. Det finns gott om plats för egna anteckningar, ett eget fält för lunch samt en månadsöversikt med flaggdagar, namnsdagar och helgdagar.

Kalender för förskola, skola och fritidshem

Här är din bästa vän i vardagen! Fritzes kalender hjälper dig att strukturera och planera din arbetsdag. Här finns närvarorapportering, telefonlistor och namnsdagsregister, överskådliga dagboksblad från juli 2022 till juli 2023, översiktsalmanackor, årsplanering samt plastficka för egna papper. Dessutom får du ta del av de viktigaste delarna från skollagen.

Kalendern är framtagen i samarbete med yrkesverksamma förskollärare och pedagoger. Kalendern har måtten 170×240 mm.

Se smakprov på kalendrarna