ZETEO ersätts nu av JUNO!

Börja med att skapa en användarprofil för JUNO
Om du är osäker på om redan har skapat en användarprofil kan du på sidan https://juno.nj.se prova att skriva in din mailadress och "000" som lösenord och klicka på "Logga in". Om din användarregistrering saknas får du automatiskt ett email med vidare instruktioner. Om du redan har en profil får du istället information om att du angett fel inloggningsuppgifter och kan välja att återställa ditt lösenord.

Hittar du inte ditt mail?
Om du inte kan hitta mailet med vidare instruktioner ber vi dig leta efter det i din mailinkorg, alternativt skräpkorg eller spam-folder. Om du ändå inte lyckas lokalisera mailet är du välkommen att kontakta support@nj.se.

Logga in i JUNO
När du skapat din nya inloggning får du tillgång till JUNO via sidan https://juno.nj.se. Använd ditt valda lösenord. Om du vill vara kontinuerligt inloggad bockar du för alternativ ”Förbli inloggad”.

Automatiserad inloggning
Du kan också ha tillgång till en opersonlig automatiserad inloggning till JUNO som i så fall finns tillgänglig via en länk på ert intranät alternativt genom s.k. IP-igenkänning. Om du vill logga in personligt väljer du menyn i övre högra hörnet och väljer ”Logga in personligt”. Du kan då ange dina uppgifter för personligt inloggning.