Affärsinformation

Behöver du ta fram information och nyckeltal om fastigheter, företag, personer eller fordon? Vill du snabbt hitta information om firmatecknare, styrelse eller ladda ner ett företags årsredovisning? Affärsinformation hjälper dig med just detta.

Jag vill veta mer om Affärsinformation

Fastighetsinformation

Tillhandahålls tillsammans med Sveriges ledande leverantör av fastighetsinformation, InfoTrader, som under åren utvecklat kompletta tjänster inom området fastighetsinformation, med mycket hög kvalitet och unik funktionalitet. Exempel på information om Sveriges fastigheter är inteckningar, lagfaren ägare, taxerings- och värderingsinformation om en fastighet. Alla fastighetssvar innehåller direktlänkar till fördjupad information om t.ex. fastighetens rättigheter, planer, byggnader, lägenheter, kartor etc. Källa: Lantmäteriet

Sökmöjligheter och priser

Personinformation

Innehåller personuppgifter om alla folkbokförda personer i Sverige. Verifiera rätt namn- och adressuppgifter på personnivå genom att söka på personnummer eller del av namn, adress eller ort. Det är även möjligt att kontrollera personens bolagsengagemang och fastighetsinnehav. Källor: SYNA, Skatteverket (SPAR)

Sökmöjligheter och priser

Uppdaterad och daterad information med InfoTrader

Affärsinformation tillhandahålls tillsammans med InfoTrader AB, ett kunskapsföretag med bred kompetens inom områden som fastighets-, företags-, kart- och personinformation.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om Affärsinformation och svara på eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.