Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Fyra miniföreläsningar om immaterialrätt med Magnus Tonell

Magnus Tonell är en av våra expert i Avtalsguiden på immaterialrätt och konsultavtal. Här får du fyra stycken miniföreläsningar att lyssna och titta på.

Läs mer om Avtalsguiden

Fyra miniföreläsningar om immaterialrätt

Här nedan kan du se se alla fyra föreläsningarna med Magnus Tonell.

Företagshemligheter vs. immaterialrätten

Advokat Magnus Tonell är en av våra experter i Avtalsguiden där han skriver och kommenterar immaterialrätt & konsultavtal. Här berättar han om företagshemligheter vs immaterialrätten.

Sekretessavtal

Advokat Magnus Tonell är en av våra experter i Avtalsguiden där han skriver och kommenterar immaterialrätt & konsultavtal. Här berättar han om sekretessavtal.

Uppdragsresultatet i konsultavtalsförhållanden

Advokat Magnus Tonell är en av våra experter i Avtalsguiden där han skriver och kommenterar immaterialrätt & konsultavtal. Här berättar han om uppdragsresultatet i konsultavtalsförhållanden.

Företagshemligheter och risker vid hemarbete

Advokat Magnus Tonell är en av våra experter i Avtalsguiden där han skriver och kommenterar immaterialrätt & konsultavtal. Här berättar han om företagshemligheter och risker vid hemarbete.

Boka demo av Avtalsguiden!

Vi visar dig hur tjänsten fungerar och därefter får du möjlighet att själv testa tjänsten. Test av tjänsten är tillgängligt för organisationer och företag. Testperioden löper automatiskt ut efter 14 dagar och förbinder inte till något köp.

Håll dig uppdaterad

Läs våra senaste nyheter!