Vi har just nu tekniska problem på vår webbsida och vissa kurstillfällen kanske därför inte syns under nj.se/utbildning. Kontakta utbildning@nj.se om du vill gå en kurs du inte hittar under tiden. Vi jobbar för att åtgärda detta så snabbt som möjligt.

Tillbaka
1 juni / Hybrid

Aktuell bolags- och börsrätt 2021

Välkommen till årets nyhetsdag om aktuell bolags- och börsrätt! Vi uppdaterar dig om de senaste förändringarna och trenderna inom området. Dagen genomförs i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen

Välkommen till Aktuell bolags- och börsrätt!

Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen. Som kursdeltagare under nyhetsdagen får du en uppdatering i den senaste tidens lagstiftning och praxis på området. Här samlas jurister och advokater som arbetar med aktiebolagsrättsliga och börsrättsliga frågor för att nätverka, byta erfarenheter samt uppdateras om de viktigaste nyheterna och trenderna inom området.

Se årets talare

Vad säger andra deltagare?

Mycket bra, samtliga delar relevanta för praktisk verksamhet

Väl genomförd utbildningsdag

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till advokater, biträdande jurister, bolagsjurister och jurister vid värdepappersinstitut som arbetar med aktiebolagsrättsliga och börsrättsliga frågor. Välkommen!

Boka din plats idag

Nätverka och diskutera med branschkollegor och ledande experter och få en omfattande uppdatering kring ämnet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.

Säkra din plats