Vi anpassar vår verksamhet löpande för att säkertställa att du tryggt kan genomföra din utbildning trots rådande situation. Läs mer här >>

Tillbaka
1 juni / Hybrid

Aktuell bolags- och börsrätt 2021

Välkommen till årets nyhetsdag om aktuell bolags- och börsrätt! Vi uppdaterar dig om den senaste lagstiftningen och praxis på området. Dagen genomförs i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen

Välkommen till Aktuell bolags- och börsrätt!

Nyhetsdagen kommer att genomföras i hybridformat vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på plats i Stockholm eller via den digitala livesändningen. Som kursdeltagare under nyhetsdagen får du en uppdatering i den senaste tidens lagstiftning och praxis på området. Nyhetsdagen behandlar även aktuella uttalanden från aktiemarknadsnämnden och marknadsplatsernas disciplinnämnder. Vidare behandlar några av Sveriges ledande advokater några aktuella ämnesområden på bolags- och börsrättens område. Här samlas jurister och advokater som arbetar med aktiebolagsrättsliga och börsrättsliga frågor för att nätverka, byta erfarenheter samt uppdateras om de viktigaste nyheterna och trenderna inom området.

Se årets talare

Vad säger andra deltagare?

Mycket bra, samtliga delar relevanta för praktisk verksamhet

Väl genomförd utbildningsdag

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till advokater, biträdande jurister på advokatbyrå, personal som arbetar med bolags- och börsrättsliga frågor på banker, värdepappersbolag, marknadsplatser, myndigheter och revisionsbyråer. Välkommen!

Boka din plats idag

Nätverka och diskutera med branschkollegor och ledande experter och få en omfattande uppdatering kring ämnet. Du väljer om du vill delta på plats eller digitalt.

Säkra din plats