Årets exklusiva sommarerbjudande är här! Ange kampanjkod SOMMAR20 när du bokar din kursplats så får du 20% på ordinarie pris. Läs mer >>

Tillbaka
1 juni / Digital

Aktuell bolags- och börsrätt 2021

Välkommen till årets nyhetsdag om aktuell bolags- och börsrätt! Vi uppdaterar dig om den senaste lagstiftningen och praxis på området. Dagen genomförs digitalt vilket innebär att du följer nyhetsdagen via den digitala livesändningen.

Välkommen till Aktuell bolags- och börsrätt!

Nyhetsdagen genomförs digitalt vilket innebär att du följer dagen via den digitala livesändningen. Som kursdeltagare under nyhetsdagen får du en uppdatering i den senaste tidens lagstiftning och praxis på området. Nyhetsdagen behandlar även aktuella uttalanden från aktiemarknadsnämnden och marknadsplatsernas disciplinnämnder. Vidare behandlar några av Sveriges ledande advokater några aktuella ämnesområden på bolags- och börsrättens område. Här samlas jurister och advokater som arbetar med aktiebolagsrättsliga och börsrättsliga frågor för att nätverka, byta erfarenheter samt uppdateras om de viktigaste nyheterna och trenderna inom området.

Se årets talare

Vad säger andra deltagare?

Mycket bra, samtliga delar relevanta för praktisk verksamhet

Väl genomförd utbildningsdag

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen riktar sig till advokater, biträdande jurister på advokatbyrå, personal som arbetar med bolags- och börsrättsliga frågor på banker, värdepappersbolag, marknadsplatser, myndigheter och revisionsbyråer. Välkommen!

Boka din digitala plats idag

Nätverka och diskutera med branschkollegor och ledande experter och få en omfattande uppdatering kring ämnet. 

Säkra din plats