Tillbaka
26 april 2023/ Stockholm eller på distans

Immaterialrättsdagen 2023

Upphovsrätt, marknadsrätt, varumärkesrätt, och patenträtt. Allt samlat!

Datum: 26 april | Sista bokningsdag: 16 april

Varmt välkommen!

Varmt välkommen till en heldag med aktuell lagstiftning och praxis inom upphovsrätt, marknadsrätt, varumärkesrätt och patenträtt – immaterialrätten under en och samma tidseffektiva dag den 26 april! 

Frågeställningar reds ut, analyseras och diskuteras och du som deltagare får möjlighet att ställa frågor och utbyta erfarenheter med andra branschkollegor och experter. Vi ser fram emot en fantastisk dag med nätverkande, kompetensutveckling och spännande diskussioner! 

Diskutera och nätverka med branschkollegoroch experter

Lyssna till ett flertal ledande experterinom området

Fördjupad förståelse och insikter för utvecklingen på immaterialrättsområdet

Sanna Wolk, moderator på Immaterialrättsdagen

Sanna Wolk har lång erfarenhet från svensk, europeisk och internationell immaterialrätt jämte marknadsrätt som expert, skiljedomare och akademiker. EU-expert i upphovsrätt för EU-kommissionen och European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Vilka kommer på nyhetsdagen?

Nyhetsdagen vänder sig till alla som kommer i kontakt med immaterialrättsliga frågeställningar i sitt yrke såsom advokater, bolagsjurister, patent och IP-ombud, domare och åklagare.

Gå 3 personer till priset av 2!

Är ni fler som vill delta på Immaterialrättsdagen? Ta del av vår grupprabatt och gå 3 personer till priset av 2 genom att ange kampanjkod "3för2" vid bokning*.
*Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Bokningen behöver genomföras samtidigt.