Sommarerbjudande! Boka flera kurser idag och spara 30 %. Ange kampanjkod: SOMMAR30. Se erbjudande >>

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Din juridiska kompetenspartner

Med hundratals juridiska utbildningstillfällen i olika format hjälper vi dig att fylla dina fortbildningstimmar och utveckla din juridiska kompetens. Våra föreläsare handplockas alltid noga bland några av Sveriges främsta juridiska experter för att säkerställa god kvalité på våra utbildningar.

Se alla kurser

Boka höstens kurser nu och spara 30 %!

Nu erbjuder vi ett somrigt mängdrabattserbjudande där du får 30 % rabatt på alla juridiska kurser när du bokar flera själv eller delar rabatten med kollegor. Investera i din utveckling genom att lära dig något nytt, nätverka med likasinnade och säkra en produktiv och lärorik höst!
 
Använd kampanjkod SOMMAR30 och tänk på att genomföra bokningarna under samma dag för att ta del av erbjudandet

Hitta rätt juridisk utbildning för dig

Kurser, nyhetsdagar och frukostseminarium

I det format som passar dig bäst.
Dessa utbildningar passar dig som behöver uppdatera eller utveckla dina kunskaper inom ett specifikt ämne. Utbildningarna genomförs både på distans och på plats i olika orter, främst i Stockholm.

Kursabonnemang

All distansutbildning samlad.
Kursabonnemanget passar dig som behöver hålla kompetensutvecklingen uppdaterad löpande under året, eller utveckla en expertis inom ett eller flera ämnen. Du får tillgång till samtliga distanskurser och e-kurser under 12 månader, till en fast engångskostnad.

Skräddarsydd utbildning

Utformas efter era behov.
Är ni fler på kontoret som behöver utvecklas inom samma ämne? Då kan det vara aktuellt att beställa en skräddarsydd utbildning. Den tar vi fram specifikt för er verksamhet utformade efter era förkunskaper och kompetensbehov.

Vänligen mejla oss vid intresse av en skräddarsydd utbildning.

E-kurser - en del av JUNO

Pausa och återuppta när du vill.
Med ett abonnemang för e-kurser kan du välja mellan ca ett 50-tal juridiska e-kurser. Varje e-kurs är ungefär 90 minuter lång och är uppdelade i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor. Du kan spola, pausa och återuppta en e-kurs när du önskar.

Våra utbildningsformat

På plats

Ett format där kursen hålls i en kurslokal, oftast på World Trade Center i Stockholm. Det bjuds på lunch, smörgås och kaffe och du som deltagare har även möjlighet att nätverka och diskutera frågor med andra deltagare på plats. Kursen kan i vissa fall spelas in i bakgrunden ifall kursen har deltagare på distans.

Distans

Ett format där kursen livesänds från en inspelningsstudio eller kurslokal. Du som deltagare deltar digitalt via en länk och vi ser helst att du har kamera på för bättre interaktion, men det är inget krav. Kursdeltagare kan i vissa fall finnas på plats när kursen livesänds.

Har du frågor rörande våra utbildningar?

Kontakta vår utbildningsavdelning direkt
E-post: utbildning@nj.se
Telefon: 08-598 191 60