Till övergripande innehåll för webbplatsen

Juridisk utbildning sedan 1967

Norstedts Juridiks utbildningsverksamhet består av öppna kurser, digitalt livesända kurser, hybridkurser, nyhetsdagar samt skräddarsydda uppdragsutbildningar. Våra utbildningar genomförs av välrenommerade experter och präglas alltid av att de är aktuella, praktiskt inriktade, tidseffektiva och väldokumenterade. Utbildningarna är på så sätt uppbyggda så att deltagarna direkt skall kunna använda sig av de nya kunskaperna i sin yrkesutövning.

Trygg kompetensutveckling

Vi följer utveckling av covid-19 noggrant och möter myndigheternas rekommendationer fullt ut, samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling. Vi har därför anpassat vår verksamhet för att säkerställa att du tryggt kan genomföra din utbildning trots rådande situation. Vi har bland annat:

  • Förlängt våra avbokningsregler
  • Skapat flexibla kursformat
  • Begränsat vårt deltagarantal

Nya flexibla kursformat

Vi erbjuder kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö men även i digitalt format samt hybridformat. Under en digital kurs livesänds kursen från en inspelningsstudio där interaktionen sker via en chattfunktion modererad av utbildningsansvarig.
 
Hybrid är ett kursformat där du själv väljer mellan att delta på plats eller följa med digitalt. Det är alltså en vanlig kurs på plats men som också livesänds för den som hellre deltar digitalt.