Laddar...

Till övergripande innehåll för webbplatsen

Nyheter i JUNO

Nyhetstjänsten i JUNO ger dig alla juridiska nyheter i en och samma tjänst. Du får en ordentlig omvärldsbevakning och håller dig uppdaterad på det senaste inom rättsutvecklingen.

Nyhetstjänsten

Vår nyhetsredaktiont ser till att du alltid får den senaste informationen inom ditt rättsområde, presenterat för dig på ett smidigt sätt. Du kan hitta alla typer av juridiska nyheter på ett ställe och får en effektiv omvärldsbevakning. 

Vi samlar all relevant rättsutveckling per rättsområde för att du enkelt och snabbt ska kunna hitta aktuell information. Du får tillgång till nyhetsartiklar, analyser, intervjuer, reportage, rättsfallsanalyser, SFS-ändringar, propositioner m.m. Du kan känna dig trygg med att du alltid har den senaste informationen.

Flera typer av nyheter

Nyhetstjänsten ger dig flera olika typer av nyheter såsom:

Rättsfallsreferat - Vår nyhetsredaktion gör ett dagligt urval av de mest relevanta rättsliga avgörandena för respektive rättsområde.

Rättsfallsanalyser - Experter analyser de mest intressanta rättsfallen från landets domstolar. De täcker även avgöranden från exempelvis JO och JK.

Fokusartiklar - Inom respektive rättsområde publicerar nyhetsredaktionen löpande nyheter – fokusartiklar - om vad som är på gång gällande lagstiftning eller andra nyheter kopplade till det aktuella rättsområdet.

Nyhetsbrev - I nyhetsbrevet publiceras nyheter från omvärldsbevakningen samt referat och domar. Du kan lägga in egna bevakningar i syfte att skräddarsy informationen så att de passar just dina behov och intresseområden.

Tillägg till nyhetstjänsten

Om du vill ha en ännu bredare nyhetsbevakning har vi ett tillägg till nyhetstjänsten - Rättsområdesanalyser (ROA). 

I ROA väljer våra experter ut några av de viktigaste rättshändelserna inom olika rättsområden och kommenterar dessa genom rättsområdesanalyser och fördjupningsartiklar. Detta ger dig en ordentlig omvärldsbevakning, riskminimering och ett effektivt arbetssätt. Du får juridiska nyheter inom ditt rättsområde presenterade för dig på ett samlat, lättillgängligt sätt.

Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om JUNO och svara på eventuella frågor du har.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Håll dig uppdaterad

Läs våra senaste publika nyheter på vår webb.