Till övergripande innehåll för webbplatsen

E-utbildning - Offentlig verksamhet

Som medarbetare inom en organisation är det viktigt att kunna sina regelverk, för den som är beslutsfattare inom offentlig verksamhet är det dessutom ett krav. Nu erbjuder vi ett e-kurspaket speciellt relevant för dig med en roll inom offentlig verksamhet som präglas av hög rättssäkerhet.

Jag vill veta mer

TILLGÄNGLIGT LÄRANDE
Kurserna finns samlade och tillgängliga online i informationstjänsten JUNO, de är ungefär 90 minuter långa och är uppdelade i ett antal avsnitt med efterföljande kontrollfrågor som du löpande svarar på för att tillgodogöra dig kursen. Du kan spola, pausa och återuppta en kurs när du önskar.

SKAPADE AV JURIDISKA EXPERTER
E-kurserna behandlar aktuella ämnen och leds av juridiska experter med mångårig erfarenhet inom sina respektive ämnesområden. Exempelvis föreläser Simon Andersson om migrationsrättsliga ärenden, Helena Rosén Andersson om krav och regler för offentlig upphandling och Jan Wallman om vad som gäller i rollen som god man eller förvaltare.

3 400 KR PER PERSON OCH ÅR
För endast 3 400 kr per person och år ges nu tillgång till ett gediget kurspaket om 13 kurser, se kurslista nedan. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information, vi berättar gärna mer om erbjudandet.


Kontakta mig

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer om de aktuella kurserna och erbjudandet.

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.